Mit csináljak, ha egy osztálytársam rajong értem?
Na, kíváncis leszek:D
Azt is kiemelheted, hogy amúgy alapvetően nincs bajod vele, kedves meg jólesik, hogy jónak tart, csak ezt túlzásnak érzed stb...
Létezik egy olyan visszajelzési technika, hogy.. asszem complement-sandwich. A lényege, hogy először mondasz eg ypozitív dolgot, aztán egy negatívat, aztán egy újabb pozitívat. Ezáltal eljut hozzá a negatív infó, de mivel az eleje és a vége is pozitív volt, nem veszi annyira zokon. Az egyik pozitív dolog lehet az, hogy jólesik, hogy támogat pl ebben a szereplés dologban, negatívnak meg pl a büfés történet.
Egy nemegészen jó kivitelezése a dolognak:D
https://www.youtube.com/watch?v=SPVnOonSO-s&ab_channel=VivaL..
13-as. Látszik hogy nem ismersz. Puszi! Update: Elmondtam neki minden jóindulattal a dolgokat, és utolsó szóra pozitívumokat hagytam, ahogy mondtátok.
A többiek egyetértettek, csak ők kicsit már elkezdték csesztetni, amire én felemeltem a hangom, és utána már abbahagyták.
A lány, nevezzük Annának, nagyon megkomolyodott, és bocsánatot kért, de nagyon sokszor, és órán elsírta magát ezért a tanár kiküldte.
Anna mikor visszajött nem beszélt sokat, és csúnya lenne azt mondani, hogy volt nyugalmam, de amúgy se lenne teljesen igaz, mert bántott, hogy olyan szomorú volt.
Ma még ráírtam, hogy örülnék, ha normális emberként tekintene rám, mert én is egy normális, aranyos lánynak tekinteném ezen a szinte már rajongásán kívül. Anna mondta, hogy hívjam fel, és beszélgettünk még, hogy ő is átgondolta, és próbálkozik. Ja meg mondta, hogy hiányozni fog két hetet, és lerakta.
Ennyi volt ma. Nincs bűntudatom, de mégse volt a legjobb érzés kimondani a dolgokat, mindazonáltal már ráfért.
Ti mit gondoltok?
Pfúbanyek:D Néha visszavágyom a középiskolás életbe, de ha legközeleb íg yérzem, majd elolvasom újra ezt a kérdést, és elmúlik:D
De egyébként respect, Kérdező, nem szarral gurigázol, ott a probléma, megfogod és megpróbálod megoldani. Tök jó, hog ynem tököltél, tartsd meg jó szokásod:)
És.. hát.. leírás alapján megtettél mindent amit lehet. Alapvetően mindenki a maga boldogságáért felelős, amíg az más kárára nem megy. És a jelen helyzetben a saját "károdat" próbáltad enyhíteni, teljesen érthető módon. Az, hogy ez neki kellemetlen, az sajnálatos, de ez van. A leírtak alapján nekem úgy tűnik, hogy azért volt benned egy olyan üzenet, hogy egyébként szívesen látod, csak ezt ne csinálja. És ennél többet nehéz kifejezni, a többi rajta múlik.
De mi az, hogy két hétig nem lesz?:D Ez mii?:D Ilyenkor hol van, vagy mi van vele? Az anyja igazolja vagy mi?:D
Köszi a kedves szavakat! :) Nos, igen, én kedves lánynak tartottam, semmi bajom nem lenne vele, úgyhogy ezért zavart mindig is ez a dolog.
Az igazolásosdi meg szerintem úgy lesz, hogy beadják a doktornő/doktorúrnak, hogy beteg és mivel már online, e-mailban is küldik az igazolást, ezért ezzel simán meg van oldva.
Gondolom mikor ezt elmondta, azért is rakta rám, mert tudta, hogy én ezt nem igazán preferálom...
Hát ez viszont érzelmi zsarolás. Azért cisnálja, hogy te most jó szarul érezd magad. Esetleg legközelebb jelezd neki, hogy nem akartad megbántani, nyugodtan cisnálja amit cisnál, csak ne haragudjon.... Na, ez az amibe nem szabad belemenni:D
És ilyen helyzetben azért szülők is elég papucsok lehetnek. Mármint.. érted, még ha az orvos is igazolja a hiányzásokat, a szülő akkor is érdeklődik, hogy mivan édes lányom, miért nem mész suliba, nincs neked semmi bajod.... Már ha van normális családi háttere, amit ugye kifejtettem, hog ykétlek:S
Bármit mondott amúgy, hogy miért cisnálja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!