Miért csinálja ezt az osztálytársam?
Figyelt kérdés
Van egy kondis lány osztálytársam, aki állandóan az izmaival henceg nekem, mutogatja, hogy fogják meg, befeszít, mondogatja, hogy mennyivel erősebb nálam, meg ilyenek. Előttem direkt húzóckodik, és kéri, hogy csináljam utána, pedig nem tudom. Egy fél fejjel magasabb is nálam. Vékony vagyok, a karom és combom kb feleakkora, mint neki, mit tegyek, miért csinálja ezt?2022. jún. 2. 08:07
1/3 anonim válasza:
Azért, mert még gyerek.
Csinálj te is olyanokat, amiben csak te vagy jó, hátha leesik neki hogy amit művel az gáz.
Vagy mondd ezt: "Igen Ica, ez szép és jó, ügyes vagy. Na de meg tudod mondani mennyi a Pí négyzetgyöke??"
2/3 anonim válasza:
Tetszik neki, hogy erősebb és izmosabb is mint egy fiú. Van ilyen. Edzz te is, vagy hagyd rá, majd idővel megunja.
3/3 Senior Séf válasza:
Kérd meg, hogy tegye terpeszbe a lábait, aztán mássz át köztük. Utána kérd meg, hogy csinálja utánad, vagyis ő is másszon át a lábai közt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!