Várjátok már a sulit, turbóextrovertáltak? élvezzétek ki amíg jó idő van, mert októbertől online lesz kb áprilisig
Figyelt kérdés
2022. aug. 20. 16:16
11/21 anonim válasza:
Én szeretek iskolába járni mert a szakmunkásba inni is is szoktunk. Meg mi vagyunk a menők. Oktatók meg tanár is más mint általánosban nem olyan fsz kalapok. Jó ez a szakmunkás.
12/21 anonim válasza:
A városi iskolák nagy részének fűtése távhős. A távhő ára nem emelkedik. Tehát ugyanannyi lesz mint korábban és mint eddig is fizeti a fenntartó. Ergo a távhős suliban nem lesz digitális oktatás.
13/21 anonim válasza:
Bevakolták már Csepel külsőn az "új" épületet, Bazsi?
14/21 anonim válasza:
A legtobb suli az egyhazi iskola, az egyhaznak meg ban boven penze. Ne aggodj 🙂
15/21 Garf1eld válasza:
De ki mondta, hogy kell fűteni a sulit, hogy működni tudjon, bali? Létezik téli kabát is...
16/21 anonim válasza:
Szerintem arra nem kellene büszkének lenned, hogy nem jársz be és nem érdekel az egész. Ettől csak hülyébb leszel, az pedig már van elég az országban. Inkább tanulj. Abban van a jövő.
17/21 anonim válasza:
Én alig várom, hogy bejárósan elinduljon a suli úgy hogy nincs online, mert akkor a felettem lévő Lakatos Dzenonímó és a mellettem lakó Kolompár Achilles néhány órát nem lesz otthon.
Egy home office dolgozó
18/21 anonim válasza:
Tisztelt Kérdező! Sürgősen keresd fel orvosod! Túl erős szert szedsz, kárörvendő, nagyon negatív lény vagy. Kórozs!
19/21 anonim válasza:
Mi bajod van az extrovertáltakkal?
20/21 anonim válasza:
Gondolom az hogy o otthon punnyad nonstop, a suliba meg basztatjak
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!