Várjátok már a sulit, turbóextrovertáltak? élvezzétek ki amíg jó idő van, mert októbertől online lesz kb áprilisig
Figyelt kérdés
2022. aug. 20. 16:16
1/21 anonim válasza:
Már nem valószínű a zárás, hiába a keserű kárörvendésed. Senkit nem érdekel a covidod.
2/21 A kérdező kommentje:
a covid már lejárt lemez, most azért lesz zárás mert nem fogják tudni fizetni a fűtést
2022. aug. 20. 16:20
3/21 anonim válasza:
Remelem az altalad 'turboextrovertaltak'-bak titulalt, egyebkent normalis emberek megkeseritik minden atkozott napodat amig csak tart a jelenleti oktatas, es utana majd a zoom-orakon fog minden alkalommal _teged_ szolitani a tanar hogy valaszolj egy-egy kerdesre.
4/21 A kérdező kommentje:
egyetlen zoom órán sem vettem részt soha, most se fogok :)
2022. aug. 20. 16:34
5/21 anonim válasza:
De, valóban lesz zárás a fűtés miatt. Én már szerencsére nem járok iskolába:D
6/21 anonim válasza:
#4 sebaj, maximum kidobnak a sulibol aztan mehetsz kozmunkasnak, szukseg van arra is.
7/21 A kérdező kommentje:
dehogy fognak kidobni, így is alig jár ide valaki.... szinte már az utcáról rángatják be a diákokat
2022. aug. 20. 16:50
8/21 anonim válasza:
oooo, az alapitvanyi iskola az?
9/21 A kérdező kommentje:
nem.
2022. aug. 20. 16:52
10/21 anonim válasza:
Sztem nem lesz online, de nekem mind1.. bent is jol elvagyok, ha meg online attol meg ugyanugy talalkozunk a haverokkal
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!