Mindennap szorongok a suli miatt, eszembe jut hogy kb 1 hónap és minden újra a szokásos... nem bírom már mit csináljak?
Szerintem állj hozzá pozitívan. Új év - új esélyek.
Állj hozzá úgy, hogy ez az év más lesz, nem pedig olyan mint az előző.:)
Illetve még hátra van egy hónap. Még nem kell az iskolán görcsölnöd, meg amúgy sem. Ha már csak 2 nap is lesz hátra; azt javaslom állj neki pozitívan:)
Mert “igenis megmutatom én, hogy megtudom csinálni” mert “igenis megmutatom, hogy velem nem kezd ki senki, s nem köthetnek belém”
Légy erős.^^ Meg lesz az eredménye.
Tanulj a pozitiv gondolkodasrol
Szurke kő technikárol
Vagy hogyan legyél lathatatlan masoknak tipusu dolgokat
Kepzeld el hogy jo éved lesz sok mosollyal kokedvvel. Vonzas torvenye
Én tapasztalatból mondom, hogy következő évben ha bemész az iskolába, kapásból azok mellé az emberek mellé ülj le akiket értelmesnek gondolsz és ha nem is tartasz velük kapcsolatot, mégis próbálj meg beilleszkedni közéjük. Esetleg még nyáron facen beszélgess velük és kérdezd meg tőlük, hogy nem bánnák ha közéjük ülnél le. Biztosan nem fognak ellenkezni.
Én gimiben jártam úgy, hogy rossz társaságba keveredtem, pedig megvolt ott az értelmiségi réteg (sőt nagyobbrészt azok voltak), de mégis legelsőnek a manipulatív, gonosz embereket találtam meg akik bántottak és minden egyes új évben azt a hibát követtem el, hogy ő melléjük ültem le mert az volt belém rögzülve, hogy oké, hogy szivatnak de legalább nekik eszükbe vagyok és ők legalább már várnak.
Pedig leülhettem volna az értelmiségi réteg mellé is mert egyáltalán nem voltam rosszban velük és kedveltek csakhát pont velük nem kommunikáltam annyit amennyit kellett volna. Pedig ha abba a társaságba átverődök akkor megspórolhattam volna 4 keserves évet.
Fú nem tudom, mert én is ebben a helyzetben vagyok.
Nekem még olyan sincs akihez szóljak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!