Nem tettem semmi rosszat, ugye?
Egy fiúról van szó, 4 éve osztálytársam és a kezdetektől fogva tetszett nekem, de nem volt közöttünk soha semmi, sőt volt is mikor egy jó másfél évre rendesen utáltuk egymást. Aztán május közepe felé egész jóban lettünk újra. És valamivel halványabban, de megint elkezdtem megkedvelni, de mivel barátom van és szeretem nagyon és nem szeretném elhagyni meg hát közöttünk amúgy sem lenne soha semmi, így nem léptem felé maximum akaratlanul látszódhatott rajtam.
Az iskolában a folyosón nagy volt a tömeg és megfogta a vállam, hogy jelezze, hogy ott áll mögöttem és el szeretne menni mellettem. Semmi másért. Én meg automatikusan inkább hátra dőltem felé egy picikét és nem moccantam egy fél percig. Mikor észbe kaptam zavaromban még én kérdeztem meg felháborodottan, hogy mit csinál? Lehet csak én gondolom túl, de ez ugye nem hűtlenség? Szerintem ott hírtelen le sem estek nekem a dolgok.
Annyira rettegek az ilyen érzelmektől, hogy ennek ne legyen csúnya vége
20 L
Az is úgy zavar, hogy osztálykiránduláson Balatonon voltunk egy hétvégére a kempingben és én jobban a fiúkkal jövök ki mint a lányokkal és 2 barátnőmmel együtt a fiúkkal voltunk végig. Az egyik faházikó teraszán együtt összegyűltünk és zene meg italozás mellett beszélgettünk.
Az egyik oldalon mellettem ült egy barátnőm, a másikon meg egy másik osztálytársam. Egyszer csak felszabadult mellettem egy hely ahová leült az a fiú akiről az elsőbbsége írtam. Tök közel volt húzva a széke az enyémhez ( hát mondjuk igen, 8 ember egy teraszon ) és ő még poénból azzal szórakozott, hogy az én székem karfájára támaszkodott a könyökével. Valami szinten zavart, hogy ilyen közel volt hozzám, de már így sem tudtam volna hova hajolni, valami szinten meg jól is esett.
Annyira bánt, nem kellett volna a barátom mellett valaki más iránt is így éreznem.
Itt az volt a baj, hogy régen nem zártam le magamban teljesen ezeket a vonzalmakat csak bele ugrottam egy kapcsoltba a mostani barátom előtt, ( mert előtte volt egy 3 éves kapcsolatom ) most viszont amint elkezdtünk egymással kedvesek lenni persze, hogy visszajönnek a régi dolgok. Csak ezen lehet most kéne gondolkodnom, hanem akkor kellett volna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!