Miert tiltott le valaki, akinek semmi rosszat nem tettem?
Figyelt kérdés
Nezegettem az ismerosom kepeit es eszrevettem, hogy nem tudok egy kepet sem kedvelni nala. Az oldalara fel tudok menni de nem tudok semmire reagalni. Aztan lattam, hogy az ismeroseim kozt sem talalom. Semmire nem emlekszem, amivel megbanthattam valaha is (igazabol o volt az, aki egyszer beszolt nekem a kulsomre). Nincsenek fent kihivo kepeim vagy bunko bejegyzeseim stb. Masokkal sem bunkzom vagy barmi, hogy esetleg visszahallott volna valamit ami nem szep. Igazabol nem fontos az egesz, csak nem ertettem miert tesznek emberek ilyet?2019. jan. 8. 20:23
1/3 anonim válasza:
Mert mi itt aztán biztosan tudjuk hogy mi baja van egy számunkra ismeretlen valakinek egy másik ismeretlennel...
2/3 anonim válasza:
Ha más úton is kapcsoltba tudsz vele jönni (gondolom - nem), akkor kérdezd meg.
Ha ez nem lehetséges, akkor mit problémázol egy "ismerős" lépése fölött? Fátylat a múltra!
Ha kedveled őt - akkor is felejtsd el, mert nem viszonozná.
F.
3/3 anonim válasza:
Mert a saját életével van baja.Nem tudsz rajta segíteni,és nem is dolgod,ne foglalkozz vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!