Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mi a véleményetek az olyan...

Mi a véleményetek az olyan tanárokról, akik kiabálnak a beszédhibás diákokkal?

Figyelt kérdés

Anno sajna nekem is volt benne részem, beszédhibás vagyok. Tehát hogy valamit csak dadogva vagy hadarva tudtam kimondani, és erre elkezdett ordítani, hogy a szentségit, beszéljek már érthetőbben.

Az ilyenek felnőtt, sőt mi több tanár ember létükre nem érik fel ésszel, hogy ez egy betegség, amiből nem lehet csak úgy egyik napról a másikra kigyógyulni? Vagy talán azt hiszik, hogy a diák direktbe szórakozásból beszél így, hogy őt bosszantsa?

Az már csak hab a tortán, amikor a tanár még gúnyolódik is a beszédhibán, rendszeresen reflektálva rá. (Például dadogást utánozva szólítja ki felelni az illetőt.)

2022. jún. 19. 15:47
1 2 3
 21/25 NTBS ***** válasza:
14%
Elítélendő, de sok tanár nem tudhatja, hogy csak kekeckedik a gyerek vagy tényleg beteg. Illetve a felvetésre, hogy gyerekjog. Tudják a gyerekek a jogaikat, csak a szülők és a gyermekek nem teljesítik a kötelezettségeiket.
2022. szept. 22. 14:23
 22/25 A kérdező kommentje:

21: Minthogy nagy valószínűséggel nem akkor hallja először beszélni a gyereket (ahogy engem sem akkor hallott először a tanarnő, akit fent említek), ezt a lehetőséget majdnem 100%-osan elvethetjük. Olyan persze létezik, hogy valaki csak nyilvánosság előtt beszédhibás, mert lámpaláz jön rá. De olyanról még sose hallottam, hogy egy normál beszédű diák úgy akarta volna hergelni a tanárát, hogy dadogósnak vagy hadarósnak tetteti magát.

A kérdésem a beszédhibásokat vegzáló tanárokról szól, így más dolgokat, légyszi ne keverj ide!

2022. szept. 22. 15:39
 23/25 anonim ***** válasza:
91%
Alkalmatlan, kártékony sarlatán. El kell venni a diplomáját.
2022. szept. 30. 20:52
 24/25 anonim ***** válasza:
91%
Hogy nem kéne tüntetniük magasabb fizetésért
2022. okt. 23. 18:08
 25/25 anonim ***** válasza:
82%
Az ilyen tanar fasiszta allat. Bantalmazo, alkalmatlan a palyara. En is ismertem tobbet. Pl utolag szerintem autista, csunya fiut a gyerekekkel egyutt fikazott, rohogott ki tanarno, raadasul.
2023. ápr. 15. 21:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!