Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mi a véleményetek az olyan...

Mi a véleményetek az olyan tanárokról, akik kiabálnak a beszédhibás diákokkal?

Figyelt kérdés

Anno sajna nekem is volt benne részem, beszédhibás vagyok. Tehát hogy valamit csak dadogva vagy hadarva tudtam kimondani, és erre elkezdett ordítani, hogy a szentségit, beszéljek már érthetőbben.

Az ilyenek felnőtt, sőt mi több tanár ember létükre nem érik fel ésszel, hogy ez egy betegség, amiből nem lehet csak úgy egyik napról a másikra kigyógyulni? Vagy talán azt hiszik, hogy a diák direktbe szórakozásból beszél így, hogy őt bosszantsa?

Az már csak hab a tortán, amikor a tanár még gúnyolódik is a beszédhibán, rendszeresen reflektálva rá. (Például dadogást utánozva szólítja ki felelni az illetőt.)

2022. jún. 19. 15:47
1 2 3
 11/25 Szandi4 válasza:
91%
Az, hogy minek tanár?
2022. aug. 10. 01:05
 12/25 anonim ***** válasza:
92%
Az ilyen nem tanárnak való.
2022. aug. 10. 21:06
 13/25 anonim ***** válasza:
13%
A gyereket kivinni minél hamar külföldre. Ott ezzen segítenek.
2022. aug. 12. 12:03
 14/25 anonim ***** válasza:
97%

Gyerekkoromban nekem is kijutott a szemétkedő tanárokból, engem kisegítő iskolába tanácsoltak… szüleim átvittek, ott meg 6éven át hallgattam a tanároktól, hogy semmi keresnivalója egy ilyen jóeszű gyereknek ott…

Diploma után összesodort az élet a régi tanárommal, nem ismert meg, beszélgettünk, puhatolóztam, majd kibújt a szög a zsákból, a számára nem szinpatikus gyerekeket úgy kezelte, lerontotta a jegyeit és rákényszerítette hogy iskolát váltson, de nem sokszor max 5-6alkalommal kellett ehhez folyamodnia… azt mondta volt ahol a gyerekkel nem is volt baja, csak bejött neki az apja és ezért nem akart vele találkozni beállította hülyének a gyereket.

2022. szept. 8. 09:51
 15/25 A kérdező kommentje:
14: Én a helyedben felfedtem volna, ki vagyok.
2022. szept. 8. 09:55
 16/25 anonim ***** válasza:
94%
Nekem is volt olyan tanárom, aki egyfolytában cseszegetett, mert sejpítek. 40 éves vagyok, ugyanúgy tudok beszélni, de mindenki megérti rendesen, amit mondok. Nem tudom miért kellett ezen lovagolni.
2022. szept. 8. 12:19
 17/25 anonim ***** válasza:
44%

6, és miért tart itt az oktatás? Azt is tedd már hozzá légyszives.

Hogy az orbán kormány hazavágta az egészet,hogy az összes jó

tanár már kénytelen volt elhagyni a pályát miattuk.

és még most is Brüsszelt okolják hogy nincs pénz a fizetésükre,

de a a vodafone-ra van 600 MILLIÁRD ugye?

2022. szept. 8. 15:47
 18/25 anonim ***** válasza:
43%

17# ezért kivételesen nem az Orbánkormány a főkolompos, nem ők vágták haza az oktatást, ez egy folyamat a gengszterváltás óta amiben mindenki benne volt.

Gondolj bele hívjuk a multikat az országba, legfőbbképen biorobotra van szüksége az államnak, ez a fő termékünk, ebből élünk… egy gyári munkásnak pedig nem kell valami színvonalas oktatás. Sajnos ott tartunk, hogy a fiatalok nagyrésze már nem is ismer más alternatívát csak a gyárakat, gyorséttermeket

2022. szept. 8. 17:00
 19/25 anonim ***** válasza:
41%

Na és ki a facom hívja be a multikat mert itt olcsó

a munkaerő? Viktorod basszki!!!! 12 éve uralkodik kétharmados többséggel,akkor szerinted mégis ki tehet az itt kialakult helyzetről?

Gyurcsány mi? Szétbarmoltak minden ipart,

csak a német autóipar tartja lélegeztetőn az országot,mert a több ezer

milliárdnyi eurót nem arra használták hogy a gazdaságba fektették,

hanem arra hogy mindent megvegyenek mészárossal, nincs már

olyan szektor ami ne lenne az övék.

Persze, nem a kormány az aki nem hajlandó emelni a pedagógusok bérét ugye? Nem a kormány az aki elkezdte nyomni hogy nem kell mindenkinek diplomásnak lennie, most meg

ajvékolnak hogy kevés a diplomások száma.

Nem a kormány az aki elengedte tavaly a nyelvvizsgát a diplomához, idén meg

teljesen elengedte,az emelt érettségivel együtt.

Nem a kormány az aki bünteti folyamatosan a pedagógusokat, próbálja

elérni hogy még sztrájkolni se tudjanak, mikor ehhez mindenkinek

joga van. A tavalyi sztrájkolóktól elvették az aznapi

bérüket, és szankcionálták őket.Utolsó náci módszerekkel

fenyegetik őket. És nem a kormány.. :-DD Idióta fidess birka.

2022. szept. 9. 10:45
 20/25 anonim ***** válasza:
22%
Ha 12 év után sem látod, hogy Viktor csak egy báb egy rakat milliárdos befektető kezében… és hogy az összes többi párt is mindig úgyan annak a kutyának a kölyke, azt csak sajnálni tudom… akkor menj csak o1g-zni ahogy elvárják tőled, csak ne csodálkozz ha semmiben nem változik semmi soha… ugyan abban a színházban veszel részt amíg Viktor a személyes sátánod…
2022. szept. 9. 11:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!