Mi a véleményetek az olyan tanárokról, akik kiabálnak a beszédhibás diákokkal?
Anno sajna nekem is volt benne részem, beszédhibás vagyok. Tehát hogy valamit csak dadogva vagy hadarva tudtam kimondani, és erre elkezdett ordítani, hogy a szentségit, beszéljek már érthetőbben.
Az ilyenek felnőtt, sőt mi több tanár ember létükre nem érik fel ésszel, hogy ez egy betegség, amiből nem lehet csak úgy egyik napról a másikra kigyógyulni? Vagy talán azt hiszik, hogy a diák direktbe szórakozásból beszél így, hogy őt bosszantsa?
Az már csak hab a tortán, amikor a tanár még gúnyolódik is a beszédhibán, rendszeresen reflektálva rá. (Például dadogást utánozva szólítja ki felelni az illetőt.)
Gyerekkoromban nekem is kijutott a szemétkedő tanárokból, engem kisegítő iskolába tanácsoltak… szüleim átvittek, ott meg 6éven át hallgattam a tanároktól, hogy semmi keresnivalója egy ilyen jóeszű gyereknek ott…
Diploma után összesodort az élet a régi tanárommal, nem ismert meg, beszélgettünk, puhatolóztam, majd kibújt a szög a zsákból, a számára nem szinpatikus gyerekeket úgy kezelte, lerontotta a jegyeit és rákényszerítette hogy iskolát váltson, de nem sokszor max 5-6alkalommal kellett ehhez folyamodnia… azt mondta volt ahol a gyerekkel nem is volt baja, csak bejött neki az apja és ezért nem akart vele találkozni beállította hülyének a gyereket.
6, és miért tart itt az oktatás? Azt is tedd már hozzá légyszives.
Hogy az orbán kormány hazavágta az egészet,hogy az összes jó
tanár már kénytelen volt elhagyni a pályát miattuk.
és még most is Brüsszelt okolják hogy nincs pénz a fizetésükre,
de a a vodafone-ra van 600 MILLIÁRD ugye?
17# ezért kivételesen nem az Orbánkormány a főkolompos, nem ők vágták haza az oktatást, ez egy folyamat a gengszterváltás óta amiben mindenki benne volt.
Gondolj bele hívjuk a multikat az országba, legfőbbképen biorobotra van szüksége az államnak, ez a fő termékünk, ebből élünk… egy gyári munkásnak pedig nem kell valami színvonalas oktatás. Sajnos ott tartunk, hogy a fiatalok nagyrésze már nem is ismer más alternatívát csak a gyárakat, gyorséttermeket
Na és ki a facom hívja be a multikat mert itt olcsó
a munkaerő? Viktorod basszki!!!! 12 éve uralkodik kétharmados többséggel,akkor szerinted mégis ki tehet az itt kialakult helyzetről?
Gyurcsány mi? Szétbarmoltak minden ipart,
csak a német autóipar tartja lélegeztetőn az országot,mert a több ezer
milliárdnyi eurót nem arra használták hogy a gazdaságba fektették,
hanem arra hogy mindent megvegyenek mészárossal, nincs már
olyan szektor ami ne lenne az övék.
Persze, nem a kormány az aki nem hajlandó emelni a pedagógusok bérét ugye? Nem a kormány az aki elkezdte nyomni hogy nem kell mindenkinek diplomásnak lennie, most meg
ajvékolnak hogy kevés a diplomások száma.
Nem a kormány az aki elengedte tavaly a nyelvvizsgát a diplomához, idén meg
teljesen elengedte,az emelt érettségivel együtt.
Nem a kormány az aki bünteti folyamatosan a pedagógusokat, próbálja
elérni hogy még sztrájkolni se tudjanak, mikor ehhez mindenkinek
joga van. A tavalyi sztrájkolóktól elvették az aznapi
bérüket, és szankcionálták őket.Utolsó náci módszerekkel
fenyegetik őket. És nem a kormány.. :-DD Idióta fidess birka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!