Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Ha nem adnak intőt vagy...

Ha nem adnak intőt vagy igazolatlanórát mert nem mész el a tanévzáróünnepségre akkor aki elmegy miért nem dönthet úgy hogy otthagyja a tanévzáróünnepséget?

Figyelt kérdés
17 éves lány megy tanévzáróünnepségre és reménykedik benne hogy jutalomkönyvet kap mert egész évben tanult és jók lettek jegyei dicséretes ötöse is lett bioszból meg mindenki szereti osztályból. Himnusz után meghallgatja igazgatónő beszédét utána előadja osztályával tanévzáróünnepségi műsort utána meghallgatja a szavalógyerekeket utána végre jön a jutalomkönyvosztás és sok osztály után végre ő osztályához ér igazgatónő. Kihívnak két gyereket kapnak jutalomkönyvet 17 éves lány vár de igazgatónő nem mondja nevét utána következik a következő osztály. 17 éves lány szomorú lesz mert nem kapott jutalomkönyvet és nincs kedve maradni elindulna udvarról a bejárat felé de ofő megállítja és kéri hogy álljon vissza többiek közé. Pedig 3 gyerek nem ment tanévzáróünnepségre és nem kapnak se intőt se igazolatlanórát de 17 éves lányt visszaállítják a többiek közé pedig tanévzáróünnepségnek sok részén ott volt előtte és még szerepelt is a tanévzáróünnepségi műsorban szóval segített is iskolájának. Ha 3 gyerek nem ment el és ez nem jár büntetéssel miért kellett 17 éves lánynak ott maradni miért nem mehet onnan el? Színházban is ha unalmas műsor van nem fog színház jegyszedője a nézőre parancsolni hogy üljön vissza helyére ne menjen haza nem?

2022. jún. 18. 00:52
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Hogy lettél te kitűnő, ilyen ostoba gondolkodással?
2022. jún. 18. 01:17
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

1.

A színházban dolgozó ember nem fog a helyedre parancsolni, mivel te egy néző vagy, akiért nem felel. Nyilván, ha felállnál és fel-alá járkálnál, megkérne, hogy ülj le, mert másokat zavarsz. Nyilván, ha valaki elkezd téged molesztálni, ő tesz rendet. De ha te le akarsz lépni, nem az ő dolga, nem ő felel érted, nem fogják őt felelősségre vonni, hogy 21:16-kor elütött a villamos, pedig a jegyed szerint neked 22:00-ig a Szentivánéji álmot kellett volna nézned.

2.

Valóban nem jár büntetés azért, ha kihagyod ezt az eseményt, de ha már egyszer úgy döntöttél, hogy bemész az iskolába, onnantól az osztályfőnököd felel érted egészen addig, amíg a kezedbe nem adja a bizonyítványt. Akármi történik veled az épületben vagy úton hazafelé, őt vonják felelősségre.

3.

Ahhoz, hogy mások figyelni tudjanak, jó ha nincs mászkálás. Ha esetleg kaptál volna könyvjutalmat, te sem örültél volna, ha közben sértetten elvonulnak a gyerekek az alsóbb osztályokból, mert őket nem jutalmazták meg, a többiek meg sétálgatnak, mert unatkoznak.

4.

Hacsak nem a hígfo.sás jön rád, semmi okod nincs, hogy bemenj az udvarról és akkor is szólhatsz az osztályfőnöknek, hogy a mosdóba kell menned.

5.

Képzeld el milyen érzés lenne neked, ha beszélsz egy csapathoz és egyszerre csak valaki fogja magát és faképnél hagy. Szóval még illetlenség is elmenni az eseményre, aztán színpadiasan távozni.

6.

Amikor majd dolgozol akkor se mondhatod egy meetingen, hogy te már 15 perce ott vagy, ami sok idő, ezért most inkább lelépnél.

7.

Szerintem ez a drámai elvonulás nagyon gyerekes, nem egy 17 éveshez való.

Ha ennyire bosszant, akkor az osztályfőnökkek ezt megbeszélheted.

Figyelj, én egy helyen a lelkemet kidolgoztam, mégsem akartak hónap dolgozójának kinevezni. Én se léptem le sértettem a meetingről, hanem a meeting után odamentem a főnökömhöz és megkérdeztem, hogy melyik téren és hogyan fejlődjek a munkában, hogy méltó legyek a hónap dolgozója címre és megbeszéltük.

2022. jún. 18. 01:50
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ennyire ne akard Rákay Philip szr könyvét.
2022. jún. 18. 06:20
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki szereti Mártírkát?:O
2022. jún. 18. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!