Ha nem adnak intőt vagy igazolatlanórát mert nem mész el a tanévzáróünnepségre akkor aki elmegy miért nem dönthet úgy hogy otthagyja a tanévzáróünnepséget?
1.
A színházban dolgozó ember nem fog a helyedre parancsolni, mivel te egy néző vagy, akiért nem felel. Nyilván, ha felállnál és fel-alá járkálnál, megkérne, hogy ülj le, mert másokat zavarsz. Nyilván, ha valaki elkezd téged molesztálni, ő tesz rendet. De ha te le akarsz lépni, nem az ő dolga, nem ő felel érted, nem fogják őt felelősségre vonni, hogy 21:16-kor elütött a villamos, pedig a jegyed szerint neked 22:00-ig a Szentivánéji álmot kellett volna nézned.
2.
Valóban nem jár büntetés azért, ha kihagyod ezt az eseményt, de ha már egyszer úgy döntöttél, hogy bemész az iskolába, onnantól az osztályfőnököd felel érted egészen addig, amíg a kezedbe nem adja a bizonyítványt. Akármi történik veled az épületben vagy úton hazafelé, őt vonják felelősségre.
3.
Ahhoz, hogy mások figyelni tudjanak, jó ha nincs mászkálás. Ha esetleg kaptál volna könyvjutalmat, te sem örültél volna, ha közben sértetten elvonulnak a gyerekek az alsóbb osztályokból, mert őket nem jutalmazták meg, a többiek meg sétálgatnak, mert unatkoznak.
4.
Hacsak nem a hígfo.sás jön rád, semmi okod nincs, hogy bemenj az udvarról és akkor is szólhatsz az osztályfőnöknek, hogy a mosdóba kell menned.
5.
Képzeld el milyen érzés lenne neked, ha beszélsz egy csapathoz és egyszerre csak valaki fogja magát és faképnél hagy. Szóval még illetlenség is elmenni az eseményre, aztán színpadiasan távozni.
6.
Amikor majd dolgozol akkor se mondhatod egy meetingen, hogy te már 15 perce ott vagy, ami sok idő, ezért most inkább lelépnél.
7.
Szerintem ez a drámai elvonulás nagyon gyerekes, nem egy 17 éveshez való.
Ha ennyire bosszant, akkor az osztályfőnökkek ezt megbeszélheted.
Figyelj, én egy helyen a lelkemet kidolgoztam, mégsem akartak hónap dolgozójának kinevezni. Én se léptem le sértettem a meetingről, hanem a meeting után odamentem a főnökömhöz és megkérdeztem, hogy melyik téren és hogyan fejlődjek a munkában, hogy méltó legyek a hónap dolgozója címre és megbeszéltük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!