Mész az úton autóddal, rajtad kívül csak egyetlen utas fér el. Hirtelen meglátsz egy buszmegállót, ahol hárman állnak: 1. Egy öreg néni, aki a halálán van, orvosi segítségre lenne szüksége 2. Egy régi kedves barátod, 3. Álmaid nője (férfija) ?
Mész az úton az autóddal, amiben rajtad kívül csak egyetlen utas fér el. Hirtelen meglátsz egy buszmegállót, ahol hárman állnak:
1. Egy öreg néni, aki láthatóan a halálán van, orvosi segítségre lenne szüksége
2. Egy nagyon régi kedves barátod, aki egy ízben megmentette az életed
3. Álmaid nője (férfija), akibe első látásra szerelmes lettél.
A kérdés: melyiküket vinnéd el, ha tudjuk, hogy csak egyet választhatsz közülük?Ha a nénit, akkor esetleg sikerül megmentened az életét.
Ha a régi barátod, akkor visszafizetheted neki a régi tartozásodat.
Ha álmaid partnerét, akkor esetleg egész hátralevő életedet boldogságban töltheted.
Már sokszor volt ez a kérdés.
Ahogy sokan írták, hogy odaadnák a kocsit a barátnak, hogy vigye el a nénit és ott maradunk az életünk párjával...
Én lehet simán ott hagynám mind3-at, nem az én dolgom :D
Lehet nem is egy irányba megyünk a barátommal, a nénihez hívhatnak mentőt, az még gyorsabb is lehet, mint az én segítségem és ugye szakszerűbb. Életem párját meg megtalálhatom máskor is, nem buszmegállóban, amúgy meg honnan is tudnám, hogy ő életem párja???
Miért tartozok a barátomnak? A néni miért van a halálán? Miért nem hívtak hozzá mentőt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!