Miért vág fel ezzel sok ember?
Régen ez még státuszt jelentett.
Nekem ma már nem.
Hanyagok szemetek csak pénzért gyógyítanak(ha nem fogadsz magánt abban köszönet nincs),munkahelyen szexelnek mint az állatok, a betegekkel ugy beszélnek mint egy paraszt. Stb
Tisztelet a kivételeknek.
Az más, ha a szülő büszke a gyermekére, hiszen nyilván részt vett a támogatásában az egyetemi évek alatt, kiskora óta vele van jobb esetben
Azt nem értem, hogy a párkapcsolatokban az egyik fél, aki ráadásul a párja által eltartott, miért hivalkodik úgy a párja -egyébként általam is nagyon elismert-orvos végzettségére. Egy orvostól sem érteném meg, hogy miért kell hangoztatni hogy orvos, de a párjától meg duplan nem
Mindkèt nemre jellemző , de a nőkre különösen:
- milyen tàska/kiegèszítő
- milyen pár / mennyire keres jól / mit csinál / mi a pozija
Van ennek valami pszichológiàja is, de már nem emlékszem
Jobb esetben az ember büszke a párjára fuggetlenul a végzettségétol stb.
A maffiozokra is felneznek a nők ha azt nézzük
Az Orvos társadalom rendkívül belterjes, iszonyatosan fennhordják az orrukat és másoktól is elvárják a tiszteletet még akkor is ha semmivel nem szolgáltak rá. Autószervízt vezetek egyetemi diplomával és nemegyszer fordult már elő, hogy fogorvos végzettségű nő olyan szinten beszélt velem, hogy közöltem vele vigye a fenébe az autóját! Volt olyan reumatológus doktor, akitől tanácsot kért a párom amikor az autóját hozta szervízre(ja és minden azonnal kell) és közölte hogy menjen be a magánrendelésre és vegye fel a kapcsolatot a titkárnőjével mert csak ott fogad beteget, most éppen nem dolgozik és siet. Amikor ezt meghallottam nyomban mondtam a srácoknak hogy hagyják abba a munkát a doki kocsiján és csináljanak mást, majd 1 hét múlva jöhet érte.
A háziorvosom is megér egy misét, a rokonait hozzám küldi ha probléma van, de a telefont nem veszi fel hétvégén, SMS nem válaszol és nem is hív vissza, pedig 20 éve ismerjük egymást és benne vagyok a telefonkönyvében.
Van néhány pozitív ellenpélda is, fiatal doktornő rendkívül segítőkész pedig csak helyettesít, úgy beszélt az édesanyámmal amikor megvizsgálta hogy az példaértékű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!