Miért vág fel ezzel sok ember?
Szövegértésben te sem jeleskedsz, de ezt hagyjuk, olvassál vissza és utána osszad az észt!!!
Senki nem mondta hogy ingyen kértem bármit is, hiszen ő is ad egy szolgáltatást és én is, szóval ez elég gyenge érv volt, nekem a határidővel és a hozzáállásával van a bajom. Ő elvárja a különleges bánásmódot és én is elvárom cserébe, jól működő üzleti kapcsolatoknál ez alap, de majd rájössz magadtól is. Ha az orvosnak van pofája felhívni engem éjjel 10-kor hogy nem indul az autó és mit csináljon mert riaszt, akkor bizony nekem is van pofám felhívni hogy a párom rosszul van és nem kap levegőt. Ő is hívhatja az autóklubbot(tök feleslegesen ha egyáltalán klubtag), meg én is hívhatom a mentőket akik nem ismerik a kórelőzményeket, de miért is tenném?
A futás a legjobb sport, ész nem kell hozzá csak lelkesedés, el sem kell menni sportpályáig és kellőképpen monoton + még madarakat is láthatsz közben, csak egy baj van vele hogy az állóképességen kívül semmire nem jó, girnyó maradsz örökre és mindemellett kib...tt unalmas. Ha mozogni akarsz öltözz fel rendesen, azt menj el táncolni valami jó kis helyre aztán nem lesz problémád az ismerkedéssel, főleg ha tudod melyik a bal lábad!!!
Egy orvosi ellátás nem egyenlő az autószereléssel. Te az extra éjjeli munkát kiszámlázod, az orvos meg puszira ugorjon éjjel mint valami csicska? Vagy hálapénzért aminek elfogadása bűncselekmény? Hétvégén ott az ügyelet, meg a mentők, meg az SBO, az előzményeket pedig értelmes ember 1 perc alatt el tudja mondani. De most már mindent meg tudunk nézni elektronikus térben. Te egy luxusszolgáltatást kértél ingyen! Az is kérdéses, hogy te mennyiért dolgozol, mert ha korrekt egy autószerelő, de rohadt drága, akkor elvárom, hogy normálisan meg legyen minden csinálva és azt is elvárom, hogy a saját problémáival munkaidőn kívül hagyjon békén, mert nem érdekel.
Meglepődnél, hogy bizonyos futó sportágakhoz mennyi ész kell. Mindenesetre több, mint a gyúráshoz.
A tánc viszont nem rossz ötlet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!