Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Egyetemi tanáromat újra megkapom?

Egyetemi tanáromat újra megkapom?

Figyelt kérdés

már végeztem az adott egyetemen. volt köztünk valami. nem viszony, nem szerelem, de több mint szakmai kapcsolat, valami barátságféle, amibe egyéb érzések is vegyültek, de semmi nem lett konkrétan kimondva.

én annyit mondtam neki, miután már végeztünk, hogy "szeretem".

de ezt emberileg is érthette.

aztán támadt köztünk feszkó, és lezártuk a dolgokat.

most jelentkezni készülök egy másik egyetemre, aminek a kihelyezett tagozata valszeg a volt egyetemi épületemben lesz, és van rá sansz, mivel egyszerre 3 különböző helyszínen zajlik az oktatás, h. ugyanezt a tanáromat megkapom oktatónak.

ha ez így lesz, jelezzem neki előre emailben, hogy újra találkozni fogunk?

a konfliktusunkat én próbáltam tisztázni vele, de elzárkózott ettől.

ha viszont nem beszéljük meg, az az újbóli munkakapcsolatunkra is rányomhatja a bélyegét.

2022. jún. 13. 17:03
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
a sok süketelésed alatt közben döntésre jutottam, ahogy írtam is...
2022. jún. 13. 22:50
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

A korábbi kommentjeid is azt éreztették velem, hogy támogatásra szorulsz, de ez az erőszakos és undok stílus már teljesen biztossá teszi, hogy a tanár joggal menekült ki ebből a baráti kapcsolatból.

Szerintem először is próbáld észrevenni azt, hogy erőszakos és akaratos vagy és próbálj rájönni, miért. A tanárt hagyd most békén, ne erőszakoskodj vele, szeptemberben úgyis látni fog. Inkább szeptemberig próbálj szaksegítséget szerezni magadnak.

2022. jún. 13. 22:57
 23/24 A kérdező kommentje:

22

ki az erőszakos? én miért lennék az? vedd már észre hány kommentet írtál, kioktató stílusban. semmi közöd a döntésemhez!

hagyj békén.

2022. jún. 14. 10:49
 24/24 anonim ***** válasza:
Kérdésed = napi kamu xD
2022. jún. 14. 11:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!