Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Volt egyetemi tanáromat...

Volt egyetemi tanáromat megszólítani?

Figyelt kérdés

Ha belefutok az utcán, elmondhatom neki, hogy sokra tartom, és motiváló hatással volt rám a kedvessége és a humora?

Félreérthető, zavarbaejtő és felesleges huszonéves nőként ilyet mondani negyvenes férfinak?

Vagy az őszinte és kedves elismerésnek bárki örül?

2021. okt. 24. 16:06
 1/7 anonim ***** válasza:
89%
Én örülnék, igaz picit fiatalabb vagyok mint az, akire te gondolsz.
2021. okt. 24. 16:07
 2/7 anonim ***** válasza:
0%

Igen, lehet félreérthető.

Írd meg neki inkább.

2021. okt. 24. 16:08
 3/7 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem ennek mindenki csak örülne.
2021. okt. 24. 16:09
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem hogy ebben bármi félreérthető. Nagyraértékeled, nagy hatással volt rád, ez király. Tanárként pedig az ember pont erre hajt, nem? Különbséget tenni, és minden diák életében. Én örülnék neki.
2021. okt. 24. 16:19
 5/7 anonim ***** válasza:
-és*
2021. okt. 24. 16:19
 6/7 A kérdező kommentje:

Azért gondolnám félreérthetőnek, mert a mi kultúránkban ritka, hogy mindenféle hátsó szándék nélkül, őszinte kedvességből mutasson rá az egyik ember a másiknak a különlegességére. Emiatt azt gondolhatja a tanár, hogy valami célom van ezzel a viselkedéssel.

Férfi és nő között főleg ritka az olyan kontaktus, ahol nem totál közömbösek egymás iránt a felek, de mégsincs szexuális feszültség.

2021. okt. 24. 16:39
 7/7 anonim ***** válasza:
lehet ugy mondani, hogy az illeto felhivasnak vegye keringore, de ha igy elmondod ahogy leirtad, es nem nezel ra nagyon szuggesztiv modon, szerintem csak jol fog neki esni a visszajelzes.
2021. okt. 24. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!