Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Volt már olyan, hogy megszólít...

Volt már olyan, hogy megszólítottak valahol a sérülésed (gipsz, hasonlók) miatt?

Figyelt kérdés

A hétvégén kiment a bokám, emiatt mankóval járok iskolába. Szinte össze sem tudom számolni hányan kérdezték meg, mi történt, hozták szóba. Az érdeklődés és ha megkérdezik, miben segíthetnek, jól esik (bár simán megoldok mindent magam),de amikor a tanárok kérdezősködnek azt nem igazán szeretem...

Nyáron pedig amikor gipszben volt a lábam (a másikat törtem el, mint a mostani :D) a vonaton a velem szemben ülő srác kérdezett rá, majd kibeszéltük a sérüléses sztorijainkat :D.

Titeket zavar a kérdezősködés, megszólítás? Osztálytársak, sulistársak, esetleg tanárok részéről, az utcán vagy valami utazási eszközön, közös helyen stb stb..?

17F

2019. jan. 23. 21:34
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem zavar...jobban zavart, hogy semmit se tudok rendesen csinálni.

A butasághoz is türelmetlenebbül álltam..pl azt mondja:"tegnap meg semmi bajod nem volt"

2019. jan. 23. 22:01
 2/16 Metionin ***** válasza:
100%
Volt egy balesetem, annyira szétestem hogy volt rajtam kar és lábgipsz plusz gerincmerevítő fűzős izé. Na akkor elég sokan bámultak, meg egy hét alatt az összes ember a gyárban (diákmelóztam) odajött megkérdezni hogy mi történt és egyszer az egyik főnök is megszólított arra jártában, hogy miért vagyok bent ilyen állapotban. Ősszel még mankóztam, az összes diák és tanár végigkérdezett. Tömegközlekedésen csak annyi volt, hogy a vénasszony kirúgta alólam a mankót és ha nem kap el egy pasas, frankón vágódtam volna egyet. Sietett az ülőhelyre, na :D
2019. jan. 23. 22:01
 3/16 anonim ***** válasza:
Volt egy sportsérülésem utána még 10 év aktív sport alatt végig bokarögzítőt hordtam, amit kis odafigyeléssel bárki kiszúrhatott, párszor megkérdezték mi történt, elmondtam, és kb. ennyi, nem csináltam ügyet belőle
2019. jan. 23. 22:07
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Bár nem sérülés volt, de egyszer volt egy nagyon jó sport cipőm, kényelmes, tartós. Szerettem.

Egyszer utazok villamoson, és a mellettem lévő idősebb úr megszólít, jó hangosan, hogy "Elnézést uram, ez ilyen gyógycipő?".

Onnantól nem szívesen vettem fel :D

2019. jan. 23. 22:46
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Volt.

Nem zavar. Kíváncsiak. Vagy válaszolok, vagy nem. Általában hülyeségeket szoktam ilyenkor mondani, ha nem a barátaim kérdezik. Elefántot elégítettem ki ököllel. Túl kemény volt a szex a szomszéd nyuggerral. Indultam egy MMA bajnokságon, a másik srácnak 2 lábát törtem el, nekem csak a kezem sérült. Ilyesmi... Csinálok belőle egy kretén viccet.

2019. jan. 24. 19:24
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Vonat az más. Ott soha nem látom többet a másikat, meg sokáig vagyunk egybe zárva. Jól jön, ha elszórakoztatjuk egymást.
2019. jan. 24. 19:25
 7/16 A kérdező kommentje:

Köszi a sok választ, jöhetnek még! 😃

#2 Úristen, ezt hogy hoztad össze? És hogy tudtál dolgozni menni így? Meg gipszes kézzel mankózni? Eszembe jutott a kerekesszék is, de azt se lehetett volna nagyon hajtani gipsszel. Hogy tudtad így végezni a munkád? Csodállak! 😃 De gondolom a gyárban is így voltak.

2019. jan. 24. 22:23
 8/16 Metionin ***** válasza:
100%
Elütött egy autó. Muszáj volt diákmelóznom, mert attól hogy én lesérültem, a kolit meg a kaját meg ezeket fizetni kellett, ráadásul pont nyáron történt amikor a legtöbbet tudtam volna dolgozni és félretenni azokra a hetekre, amikor pl. tömbösített gyak miatt nem mehettem melóba. De amúgy nem volt olyan rossz, ültem a szalag mellett felpolcolt lábbal, a gipszes kezemet a termék elé raktam, a másikkal rátettem a matricát, aztán továbbengedtem és annyi. Direkt az ilyen termékválogatásra és matricázásra kértem magamat. Szerintem ennyi mozgást otthon is végeztem volna. Először amúgy kerekesszékes lettem volna de a derékmerevítő miatt nem tudtam hajolni és úgy nem érte el a kezem a kerekeket, inasom meg nem volt aki mindenhová tologat, úgyhogy inkább mankóztam. A gipszes oldalamon hónaljmankóm volt, a másikon meg könyök és úgy toltam de szerencsére csak síngipszek voltak és 2-3 hét után levették. A fűzős cucc viszont egy fél évig maradt sajnos.
2019. jan. 24. 22:34
 9/16 anonim ***** válasza:
Nekem is volt gipszben a labam...sokan erdeklodtek...engem nem zavart. Legtobben segiteni akartak...de volt aki a kormeimet dicserte :)
2019. jan. 25. 21:35
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Amikor elvesztettem a lábam, egy darabig nem volt még protézisem, így elég feltűnő volt. Az üres nadrágszárat feltűztem a derekamhoz és két könyökmankóval jártam.

A kérdések egy része a szokásos volt: Levágták a lábad?

Nincs lábad? (mintha nem látták volna...)

Egy része érdeklődőbb volt: Baleseted volt? Fáj még?

Volt, akivel még egész értelmes beszélgetés is kerekedett, az egész helyzetről, és hogy milyen lehetőségek (művégtag) lesznek.

40F

2019. febr. 5. 09:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!