Titeket szólítottak már le gipszben?
Mit mondtak? Ellenkező, vagy azonos neműek voltak? Mitek volt akkor gipszben? Nekem most tárdig könnyítette járógopszem van a jobb bokámon.
Kort és nemet is írjatok, légyszi!
14/L
Nekem is a lábam volt térdig gipszben gimiben. Észrevettem, hogy mindenki bámulja, meg állandóan kérdezgettek, de m indig ugyanazokat a dolgokat:
hogy tört el a lábad?
nagyon fáj?
hogy tudsz fürdeni vele?
nem viszket?
nem fázik a lábujjad?
nagyon nehéz? (nekem nem könnyített volt)
Egy idő után unalmas volt. De még boltban meg gyorsétteremben is kérdezgették: húúú, eltört a lábad? húúú de rossz lehet....
Ilyenek voltak :)
(Fiú vagyok, lányok és fiúk is kérdezgettek állandóan.)
Egyszer egy színész vagy tévés mesélte, hogy neki tört el valamilye, így őtőle is folyton kérdezgettek.
Nem sokkal utána meg a kollégájával történt ugyanez. Ekkor, tudván, hogy zavaró a kérdés, nem kérdezősködött, és a többieket is megkérte, hogy ezt tegyék. Viszont egy idő után már nagyon zavarta az illetőt, hogy észre sem veszik, hogy valami baja van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!