Titeket szólítottak már le az utcán (pl. modellügynökségtől)?
Igen. Egyszer olyanok, akik szerintem már az emberek 90%-át, fölírnak minden adatot, különben lőheted, aztán kiderül, hogy átverés. Ezek mellett elmegyek.
Meg egyszer odajött hozzám egy pali a buszmegállóban, hogy akarok-e munkát, bejárhatnám a világot, stb. Rávágtam, hogy nem, de nem hagyott békén, úgyhogy hagytam, hogy végigmondja. Mondta, hogy minimum középszintű angoltudás nélkül nem mer kiküldeni sehova, mert baj lehet belőle, és amikor mondtam, hogy 16 éves vagyok, elég gondterhelt fejet vágott. Itt már tudtam, hogy nem csak sima ruhamodell dolog lesz ez. Végül a lelkemre beszélt a modell élet szépségeiről, megadta a weboldal címét, és elment. Közben a barátnőm is befutott az angoltudásos résznél, meg is állapította, hogy eladnak rabszolgának... Otthon kíváncsiságból csekkoltam az oldalt, aztán próbáltam keresni egy nem fehéreműben lévő vagy annál lejjebb öltözött csajt. Nem találtam, úgyhogy léptem is le. Első látszatra a barátnőm nem tévedett sokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!