Egyetemi tanáromat újra megkapom?
már végeztem az adott egyetemen. volt köztünk valami. nem viszony, nem szerelem, de több mint szakmai kapcsolat, valami barátságféle, amibe egyéb érzések is vegyültek, de semmi nem lett konkrétan kimondva.
én annyit mondtam neki, miután már végeztünk, hogy "szeretem".
de ezt emberileg is érthette.
aztán támadt köztünk feszkó, és lezártuk a dolgokat.
most jelentkezni készülök egy másik egyetemre, aminek a kihelyezett tagozata valszeg a volt egyetemi épületemben lesz, és van rá sansz, mivel egyszerre 3 különböző helyszínen zajlik az oktatás, h. ugyanezt a tanáromat megkapom oktatónak.
ha ez így lesz, jelezzem neki előre emailben, hogy újra találkozni fogunk?
a konfliktusunkat én próbáltam tisztázni vele, de elzárkózott ettől.
ha viszont nem beszéljük meg, az az újbóli munkakapcsolatunkra is rányomhatja a bélyegét.
de tanítani fog.
kínos lehet, ha ott helyben tudja meg.
az előzmények ismerete nélkül azért ne hordj le mindennek, nem tudod, ő miket mondott, és hogyan keletkezett a konfliktus...
egyébként nem örülök, h. újra tanítani fog, simán meg is szívathat, rosszabb jegyek, csak hogy utólag betartson.
Nem értek egyet a többiekkel! Én ráírnék és felajánlanám neki a békülést. Együtt kell dolgoznotok majd, nem mindegy, milyen idegállapotban, hangulatban.
Ha meg egy bölcsebb ember lenne, megbeszélné veled, nem pedig elzárkózna.
Igen balul tud elsülni, ha majd ott szembesül veled a teremben... ciki pillanatok.
7
2 bites agyú vagy? megkerülhetetlen lesz, h. beszéljünk.
sztem normális, emberi gondolat, h. nem hozom olyan helyzetbe sem őt, sem magamat, h. majd ott mindenki előtt szembesüljön azzal, h. még 1 évig tanítani fog.
Nem kell előre jelezni. Egy tanár az egyetemre tanítani jár be. Neki mindegy kell hogy legyen, hogy kik ülnek a hallgatói között, az ő feladata, hogy átadja a tudását akik a kurzust felvették és további segítséget nyújtson a tanulmányi előmenetelében (lehetőségek komferenciákon való részvételen pl).
Ha írsz, kb ugyanazt fogja reagálni amit most írtam. Plusz ő nem dékán, hogy megszabhassa, hova járhatsz. Plusz figyelembe kell tartania, hogy egy tanrendet követsz.
Ne jelezd előre, de órák után hagyd békén. Vegyél részt a kurzuson, ha kurzussal kapcsolatban kell neki írnod, vele beszélned, tedd meg, de az efyéb magánéleti dolgokkal ne keresd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!