Egyetemi tanáromat újra megkapom?
már végeztem az adott egyetemen. volt köztünk valami. nem viszony, nem szerelem, de több mint szakmai kapcsolat, valami barátságféle, amibe egyéb érzések is vegyültek, de semmi nem lett konkrétan kimondva.
én annyit mondtam neki, miután már végeztünk, hogy "szeretem".
de ezt emberileg is érthette.
aztán támadt köztünk feszkó, és lezártuk a dolgokat.
most jelentkezni készülök egy másik egyetemre, aminek a kihelyezett tagozata valszeg a volt egyetemi épületemben lesz, és van rá sansz, mivel egyszerre 3 különböző helyszínen zajlik az oktatás, h. ugyanezt a tanáromat megkapom oktatónak.
ha ez így lesz, jelezzem neki előre emailben, hogy újra találkozni fogunk?
a konfliktusunkat én próbáltam tisztázni vele, de elzárkózott ettől.
ha viszont nem beszéljük meg, az az újbóli munkakapcsolatunkra is rányomhatja a bélyegét.
10
a magánéleti dolgaim felől ő eléggé érdeklődött anno, azért mondom árnyaltabban nézd a szitut...
13, de ő majd a tárgyfelvétel után lát egy listát a kurzusára járó hallgatók nevéről, így felesleges ezt jelezni.
Továbbá ha arra célzol, hogy arra akarod figyelmeztetni, hogy valószínűleg össze fogtok futni a folyosón: erre sem kell figyelmeztetned. Látni fogja, hogy ott vagy, köszöntök egymásnak, mentek tovább, max ha leállna bratyizni, elküldöd.
Mit érsz el azzal, ha előre beharangozod, hogy te ott leszel?
Ha nem akarna bratyizni a folyosón, akkor nem is fog, akár beharangozod előre az ottléted, akár nem.
Ha bratyizni akarna, akkor élőben is válaszolgathatsz neki úgy, hogy érezze, nincs kedved csevegni és ha írsz egy emailt, hogy oda fogsz járni, akkor meg úgyis visszakérdez, hogy mi újság.
mert én is szeretném előre tudni fordított esetben, utálom a kínos meglepiket.
mindegy, döntöttem, közlöm vele, és kész.
De mit szeretnél előre tudni?
A munkaviszonyotokra nem nyomhat pecsétet, mert ő is tudja, hogy ha másképp bánik veled rossz értelemben, akkor fenéken billenti a főnöke.
Illetve valaki aki régóta a szakmában van elég professzionális ahhoz, hogy tudja, nem szabad a diákjainak kárt tennie a tanulmányi előmenetelüket illetően.
Ha nem érdekel téged ő, akkor meg miért szeretnéd előre tudni, hogy ő kiváncsi-e rád?
Ha nem érdekelne, akkor egyszerűen lexarnád.
Van egy érzésem, hogy te nemes egyszerűséggel csak írni szeretnél neki, hogy kaphass tőle cserébe bármilyen életjelet, hogy lásd, még érdekled-e őt.
De most lépj a cipőjébe.
Egy diák elől elzárkózik, megkéri, hogy ne keresse őt, erre mégis ír, ráadásul egy olyan levelet, ami után azt kérdezi magától a tanár, hogy "minek jelenti ezt be előre? Úgyisátni fogom ősszel, hogy ott van".
Szerintem azzal teszed aegjobbaz, ha vársz, csendben, megvárod, hogy rljöjjön az ősz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!