Nahát akkor ez a baj. Sérti hogy lesz.rod az óráit ezzel meg őt is.
2022. jún. 9. 13:24
12/17 anonim válasza:
Jaj, már megint te vagy az. Én megbuktatnálak ezekre a szar jegyekre, az biztos.
2022. jún. 9. 13:29
13/17 anonim válasza:
"Nahát akkor ez a baj. Sérti hogy lesz.rod az óráit ezzel meg őt is."
sértse kit érdekel. nem ez volt a kérdés.
2022. jún. 9. 14:40
14/17 anonim válasza:
Ad dicséretes ötöst. Én is azt fogok kapni. Megmondjam miből kapom? A szüleim még nem tudják meglepetés lesz ha meglátják hogy van dicséretes ötösöm remélem megengedik hogy spanyol nyelvet tanító tanárt megkérjek hogy spanyol nyelven tanítson engem is és akkor többet senki sem piszkál az osztályból tegnap is nyilvánosan megalázott egy fiú sírtam is.
2022. jún. 9. 15:04
15/17 anonim válasza:
A húgom kapott ilyen jegyekre négyest. Igaz, írásbeli értékelés alól fel volt mentve, így csak szóban feleltették angolból. Voltaképp mindenki tudta, hogy nem 5 a tudása. Ennek ellenére én mondtam anyámnak, hogy bemennék a tanárhoz reklamálni. Azt mondta, hogy ő nem balhézik, a tanár tudja milyen a gyerek teljesítménye. Ja, lehet, hogy ő tudja, de akkor úgy is kéne osztályozni.
2022. jún. 9. 15:54
16/17 anonim válasza:
Ahol én tanítottam, ott abban állapodott meg a tantestület, hogy x,8 feletti átlagnál kötelezően a jobb jegyet kell adni, az alatt pedig mérlegelhetünk annak függvényében, hogy milyen a diák hozzáállása, órai aktivitása, stb. Ez tantestületenként változhat, hogy mit rögzítenek a működési szabályzatban, de azt gondolom, hogy a nagy többség ugyanígy jár el. Teljesen kizárt, hogy erre rosszabb jegyet kapj.
2022. jún. 12. 10:00
17/17 anonim válasza:
És ha a gyerek pánikbeteg volt de ti azt hittétek erőszakos nem vettétek észre a borderlient félrediagnosztizálva lezártátok 4,7 négyesre gyerek sírt és ti kiabálásnak tudtátok be? Én ofőm jófej de ti ne sztrájkoljatok mert nem érdemlitek meg csak az én ofőm érdemli meg szeretem őt nagyon jófej ti nem vagytok se jófejek se ofőim mindenkinek egy ofő jár nekem a legjobb jutott ofőm neve nem pabló ofőm egy nő szőke haja van nem öreg szeretem a spanyol nyelvet ha spanyol nyelvet tanító tanár vagy felejtsd el amiket írtam mert akkor szeretlek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!