Konzulesnek illik adni ajándékot?
Figyelt kérdés
Valaki adott már vagy tervez adni ajándékot, ha igen mit? Pl:szakdoga másolat? Vagy?…2022. jún. 5. 00:01
2/21 anonim válasza:
Szerintem felesleges. Képzeld el ha minden szakdolgozótól megkapná a diplomamunka másolatot....
Ha mindenképpen akarsz adni valamit, mert annyira nagyon hálás vagy, max nőnek virág, férfinak bor.
4/21 anonim válasza:
Nem, vagy egy jelzés értékűt... Nyalókát:).
5/21 Noren1989 válasza:
Eddig minden esetben kaptam egy üveg viszkit. Szó se róla, belsős konzulens voltam,sose küldtem el a diplomàlni vàgyókat a halàl véreres f-szàra.
6/21 anonim válasza:
Mi adtunk.
A csoportból harmunknak ugyanaz a tanár volt a konzulense és nagyon sokat segített ezért 3-an egy édességcsomagot vittünk neki. Illetve egy másik lány is vitt a konzulensenek.
(Pénzt viszont nem fogadhatnak el még ezt is nehezen akarta a tanárnő.)
7/21 anonim válasza:
Én nem adtam. Egy kelletlen beképzelt pöcs volt, szóval nem is érdemelte meg.
8/21 anonim válasza:
Szakdolgozat másolatot semmiképp se.Bőven lát egész évben olyanokat.Vmi kisebb ajándék:csokoládé,bor,édesség...
9/21 anonim válasza:
Szerintem egy udvariasan megfogalmazott email is elég, amiben megköszönöd a segítségét.
10/21 anonim válasza:
Nem adtam én se, pedig most államvizsgáztam a héten, és olyan volt, akit szerettem is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!