Mit mondtok/mit mondtatok, ha egy tanár a hiányzóknál megkérdezi, hogy mit lehet róluk tudni?
Már nem vagyok középiskolás, de nálunk rendszeres volt, hogy azt hazudtuk mindig hogy beteg. Akkor is, ha nem az volt (pl. végzős év és forgalmi vizsgája volt, és azért nem volt iskolában aznap.)
Ennek már több, mint 5 éve, mégis így az idő elteltével úgy vagyok, hogy nem kellett volna kamuzni egybehangzóan az osztálynak, hiszen fordított esetben kinek ne esne rosszul, ha nem az igazat mondják. Nyilván nem kell az ember magánéletéről részletekbe menően mesélgetni a tanárnak, de azt sztem meg lehet mondani, hogy hol van.
Nálatok hogyan ment az ilyesmi, ha kérdezték hogy miért hiányzik valaki? Kamuztatok ti is, vagy megmondtátok a valós okot, ha tudta valaki ténylegesen? Ti mit gondoltok erről?
"Már nem vagyok középiskolás, de nálunk rendszeres volt, hogy azt hazudtuk"
Ha innentől kezdve nem hazudozol, nem fog kísérteni a múlt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!