Tanár megbuktathat 4,25-ös átlaggal???
Ma éjfélre kell egy ppt-t leadni, de nekem nincs gepem.
Nagyon szigorú a tanár, 4,25-ös átlagom van, többiek is jól állnak, de ez őt nem érdekli, aztmondta aki nem csinalja meg a ppt-t azt megbuktatja. Akár hanyasra is állsz. Nem fogad el semmi ilyet, hogy "nincs gepem tanárnő nem tudom sajnos megcsinálni" akkor azzal jön hogy mekkora paraszt vagyok aki csak a kifogásokat keresi. Lapra szintén nem fogadja el. Na de kerdezem en, megis hogy csinaljam meg ha nincs hozza gepem?????
A gyerek itt tesztelte, hogy milyen meggyőző kifogást tud "prezentálni". :D Nem jött be, és a tanárnak sem fog.
Egyébként nekem volt olyanom, hogy egy tanár addig osztályozott valamit nyilván egyesre, ameddig meg nem csináltuk. Tehát ugyanazért a következetes mulasztásért valaki beszpott hat egyest, mert nem akarta megcsinálni, és azt hitte, később már nem kérik számon. Ennyi egyes már lehúzza az átlagot.
elég kamu szagú a kérdés olyan szempontból, hogy nyilván nem tegnap adta fel a tanár csak te tojtál az egészre, most pedig csak a kifogásokat keresed ,mert későn kaptál észbe.
Egyébként pedig nálunk a közép suliban is volt az egyik tárgyből minden évben egy ilyen komplex éves feladat, ami azt tükrözte, hogy mennyire sajátítottad el az elméletet. ezt ugyanúgy leosztályozták, viszont ha 1-s lett vagy nem csináltad meg akkor biza bukás volt, akármennyi is volt az átlagod, és ezt a feladatot már szeptemberben kidták/kiválaszthattad, a beadási határidő pedig valamikor az adott tanév vége felé volt, általában ilyen május eleje-közepe. persze előbb is belehett adni és le volt tudva a dolog. Ha közben kérdésed volt, nem értettél valamit, elakadtál akkor a tanár simán segített mindenben, viszint ha a határidőre nem volt meg akkor bukás és volt is példa ilyenre.
Nyugi, legfeljebb majd pótvizsgázol.
Majd a nyáron el tudod készíteni.
Ha ezt a kérdést ki tudtad írni, van számítógéped. Ha nincs kedved utolsó nap megcsinálni, hát ez van. Sajnos az én lányom is kapott pont a héten egy ppt-re egy egyest, jól le is szidtam érte. A 4,4-es átlagát lerontotta 3,91-re. A 4-est így is meg fogja kapni.
Te is meg fogod. Egyszerűen csak állj oda a tanár elé, és közöld vele, hogy nem volt kedved megcsinálni, kéred az egyest. Meg fog lepődni, de nem tud mást csinálni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!