Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Osztálykiránduláson a menstruá...

Osztálykiránduláson a menstruációt hogyan lehet megoldani? Milyen egyéb plusz dolgokra kell odafigyelni?

Figyelt kérdés

17 éves vagyok, és ez az első hosszú, többnapos kirándulásunk (3 nap), covid miatt nem volt 9. és 10.-ben

És feltételezhetően meg fog jönni - és nem vagyok hozzászokva ilyen idegen helyen teendőkhöz, és kirándulgatós se vagyok. Egyébként Vízbe nem megyünk, egyik nap túrázni fogunk, másik 2 nap várost nézni, meg a szálláson csapatjátékokat csinálni.

Valaki össze tudja írni, mire kell odafigyelni a kirándulás során ami a menszesszel kapcsolatos lehet? Azért kérdezem, hogy biztosan ne legyen kellemetlenség. Köszi.

2022. máj. 16. 20:39
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
94%
köszönöm a tippeket de maradok a sima eldobós betéteknél 😊 számomra ez praktikusabb. nem akartam írni de amúgy már mensibugyiztam is, de kb ugyanazok a bajaim vele mint a mosibetéttel.
2022. máj. 19. 10:35
 22/30 anonim ***** válasza:
100%
21 sajnálom, hogy negatív élményeim voltak vele.
2022. máj. 19. 10:38
 23/30 anonim válasza:
73%

Értem én hogy óvjuk a földet, de amit leművel pár ember...

Komolyan nem értem az ilyen pitiáner dolgokban kötözködtök, sokkal komolyabb dolgokat meg elengedtek. Neki úgy jó használjon eldobható betétet, és cserélje olyan gyakran ahogy neki jó!

2022. máj. 19. 21:47
 24/30 anonim ***** válasza:
90%
Köszönöm 23 💓 és igen, büszkén használok több mint 10 éve kizárólag egyszerhasználatos betéteket. Nem érzem magam emiatt rosszul egyáltalán mert számomra így kényelmes 🛌 S ebben a pillanatban cseréltem is az alváshoz pedig alig háromnegyed órás volt 😉 de tuti ami tuti 🤞
2022. máj. 19. 23:27
 25/30 anonim ***** válasza:
19%
Aki szerint undorító a kelyhet elmosni a mosdónál, az kezet sem mos? Meg fogat se? Vagy minden egyes köpés után kifertőtleníti a mosdókagylót? 🤔 Alapvető baj, ha valaki a saját teste nedveitől undorodik, az magától is undorodik. Pszichológus segít rajta!
2022. jún. 4. 22:51
 26/30 anonim ***** válasza:
8%
25 igazad van. Azért pontoznak le téged, mert fáj nekik az igazság.
2022. jún. 5. 12:40
 27/30 anonim ***** válasza:
19%
#26 Igen! Azt hiszik, hogy attól, hogy lepontoznak,nekik jobb lesz! Sajnálom őket. Inkább barátkoznának meg a saját testükkel, váladékaikkal.
2022. jún. 5. 21:16
 28/30 anonim ***** válasza:
11%
27 Amúgy régen én is undorodtam a menstruációs váladék látványától, de mióta kelyhet használok, sokkal jobb. Aki pedig nem hiszi el, hogy az intimkehely a legjobb alternatíva, vessen magára, nem az én testemet nyomja tele mérgező anyagokkal.
2022. jún. 6. 00:06
 29/30 anonim ***** válasza:
83%
én mindig jó vastag és hosszú betétet tettem be. abba biztonságba éreztem magamat.
2022. jún. 6. 08:57
 30/30 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, végülis mi volt?
2022. jún. 6. 09:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!