Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Normális, hogy aztmondta...

Normális, hogy aztmondta nekem az igazgató helyettes pasi hogy túl csinos vagyok ahhoz, hogy átöltözzek tesire?! 16L

Figyelt kérdés
Egyáltalán miért mondta ezt?

2022. máj. 12. 18:45
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
94%

A kérdésre válaszolva, miszerint miért mondhatta: ez tulajdonképpen egy kutya a catcallinggel, és szerintem az ok is ugyanaz lehet. Tudja hogy ő az igazgató helyettes, te meg "csak" egy diáklány, azt hiszi bármit mondhat neked, amíg az nem túlzottan vulgáris, addig nincs eszköz a kezedben amivel ellenkezhetnél.(Azzal már elmehetsz az igazgatóhoz, ső talán a rendőségre is, ha azt mondja "de meg****", de azzal nem igazán, hogy az mondta csinos vagy). Az ilyen embereknek kielégítő, ha a tudtodra adhatják hogy vonzónak találnak, hiszen a reakciód ad nekik egy egó löketet, hogy "semmit nem tud tenni ellenem, úgy élem ki rajta magam ahogy akarom, mert én akkora faszagyerek vagyok".

(Nyilván kiemelném, hogy ez NEM minden férfira vonatkozik aki megdícsér egy nőt, vagy akár kislányt, amennyiben azt normálisan teszi. A "de jó ez a szett!" és a fenti komment között komoly különbségek vannak.)

2022. máj. 12. 20:38
 12/13 anonim ***** válasza:
74%

Hát ez semmiképp se normális egy tanártól.

26/F

2022. máj. 12. 20:44
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet, hogy ironikusan értette? (Például ha mielőtt mondta/gyakran nem öltöztél/öltözöl át tesire.)
2022. máj. 16. 08:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!