Ahol a tanári kar 40%-a oltatlan ott mi lesz dec 16-án? Mert ezek be nem léphetnek az épület kapuján se, és a fél bandát nem lehet helyettesíteni se
Figyelt kérdés
2021. dec. 7. 17:48
1/9 anonim válasza:
A tanári kar átképzi magát más területre, ilyen egyszerű. Szerinted az a rendőr aki beleunt az egészbe ma már hol van? Targoncázik, vagy olyan tevékenységet végez ahol nem cigánykodnak az oltakozással, mert minek?
Örülj neki hogy bedől az oktatás is, látod az egészségügyet is hogy nyúzzák mégis mindenre van orvos, engem egy fekete fül-orr-gégész kezelt, és nagyon örültem neki hogy végre bevándorolt személytől kaptam ellátást.
29F
2/9 A kérdező kommentje:
"Örülj neki hogy bedől az oktatás is, l"
AZ jó 10 éve bedőlt ld PISA-eredmények.
2021. dec. 7. 18:06
3/9 anonim válasza:
Majd Kásler Úr megoldja (vagy nem). Külömnben is vannak olyan problémák, amelyeket nem kell ill. nem lehet megoldani, jelen kormányzat szerint a problémák zöme ilyen.
4/9 anonim válasza:
Legfeljebb nem lesz tanítás a diákok örömére.
5/9 anonim válasza:
Akkor végre bezár a suli, jön az online oktatás és végre nem kell minden nap itt nyűglődnöd!
6/9 anonim válasza:
#6 és az online órákat ki fogja tartani? A takarító néni?
7/9 A kérdező kommentje:
idióta. "Akkor végre bezár a suli, jön az online oktatás "
ha egy tanár nem oltat = nem dolgoztat. de akkor online órát se tarthat. evidens. vagyis akkor online oktatás SE lesz.
2021. dec. 7. 19:58
8/9 anonim válasza:
Időközönként beáll a testnevelés tanár egy-egy matek vagy kémia órára, az ének-zene tanár pedig biológia órákat is fog tartani.
9/9 anonim válasza:
Majd te helyettesítesz mindenkit az alapítványi iskolában, tudjuk, hogy te mindenhez is értesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!