Ha a tanárnak tanóra alatt meg kell látogatnia a toalettet, mit szokott tenni? Hív helyettesítést, amíg elvan vagy gyorsan kiszalad? Addig mit csinálnak a diákok? Ha felügyelet nélkül hagyja a diákokat, büntetheti őket az igazgató?
Amikor külföldön voltam, pont megesett ez. Az egyik tanárnő babát várt és néha el kellett rohannia a mosdóba, rosszullétek miatt. Felállt, gyorsan mondott valamit, hogy kicsit el kell mennie, aztán pár perccel később megjelent egy másik tanár/tanárnő (a tanári pont a termünk mellett volt és gondolom beszólt valamelyik tanárnak, akinek épp lukasórája volt).
Semmi nem történt, a helyettesítő tanár addig folytatta velünk ott, ahol abbahagytuk vagy csendben üldögélt, aztán 10-15 perc múlva megjelent a tanárnőnk.
Nem emlékszem, hogy volt e olyan, hogy magunkra hagyott volna, lehet megesett.
Idehaza meg nem egyszer volt, hogy a tanárnak el kellett szaladnia és magunkra hagyott. Pl sírva fakadt a tanárnő vagy fénymásolnia kellett vagy az egyik gyerek után ment, aki rosszul lett, etc. Semmi nem lett belőle, szerintem az igazgatónak jobb dolga is van, mint, hogy járőrözzön és megbüntesse a tanárokat, akik 2-5-10 percre magukra hagyják a diákokat. xD
Felad egy feladatot. Kiállítsa pistikét a táblához hogy írja fel a rosszakat. Majd beígéri a majmoknak, hogy akinek fent lesz a táblán a neve azt jegyre felelteti. Megígéri hogy 10 perc és jön vissza a szarásból
Én így csinálom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!