Ha az érettségi felügyeletre 50 feletti tanárok beosztása nem javasolt,60 felettieké meg tilos, és a tanári gárda zömében ilyenekből áll - akkor kit osztanak majd be?
Eldőlt az érettségi. Az érettségin szükség lesz felügyelő tanárokra, nem is kevésre, termenként 1 felügyelő órás váltásban + helyettese minden órában és minden teremben más, folyosó felügyelő(k) és annak helyettesei. Számoljuk ki hány ember kell, ha van csak 2 érettségiző osztály az 60 diák kb, és termenként 10 diák, akkor 6 teremben mennek majd a vizsgák-és felügyelő helyettes folyosós stb...
És ha 4 érettségiző osztály van az 4x 30 diák, termenként max 10 diák, akkor 12 teremben mennek majd a vizsgák...
Na most.
50-eseket nem javasolt beosztani a járvány miatt.
60-asokat meg (állítólag) tilos.
Kérdésem: ha a tanári gárda zömében, olyan 70-80%ban ilyenekből áll (pl nálunk is) akkor KIT fognak beosztani?
mert az emberek zöme helyből kiesik-és kit küldenek majd be? Mert a 30 alatti sem lehet egyszerre két helyen...
Én azt hallottam hogy az iskola minden dolgozója de még a portás takarító konyhás is beosztható.
AMivel adtunk a szarnak egy pofont, mert épp a konyhás portás takarítók szoktak lenni nyugdíjas vagy ahhoz közeli idősebb hölgyek és urak.... őket be lehet osztani de jaj hány éves akkor mégse lehet...
"Meg fogják oldani, te csak azon izgulj, hogy sikerüljön az érettségid,"
Kösz az én érettségim már 12 éve a kezemben van, kösz az aggódást.
És KAMERÁKAT?? Na ne röhögtess... Aztán miből.
Folyékony szappanra meg kéztörlőre nem futja a budiban. A tanárok otthon nyomtatnak mert az iskolának se papírra se festékre nem futja. A kréta táblafilc évek óta nem is kérdés, nincs, hozzál otthonról.
Kamera majd a lónak a f***át. Persze.
A te dolgod eldönteni? Nem.
Ne etessük az alapítványi iskolás trollunkat.
Az én iskolámban kb 50 tanár van. A harmaduk tartozik bele az általad említett korosztályba. A főnököm megkérdezte, hogy ki vállalja a felügyeletet és 14-en jelentkeztünk. 60 diák érettségizik nálunk. Az igazgató 62 éves és ő is bevállalja, mint intézményvezető.
Tételezzük fel, hogy senki sem vállalja el akkor majd az oktatási hivatal átirányíthatja az érettségizőket másik iskolába és ott szervezik meg az érettségit.
Belinkelnéd azt, hogy az 50+ tanároknak nem ajánlott felügyelni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!