Ha az utcán meglátjátok egymást egy tanároddal, akkor gáz integetni?
🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Nem észrevetetni akarom magam, hanem ha egymásra néztek és már észrevett.
Hát ha konkrétan az utca túloldalán vagy és egy 4-6 sávos szakasz választ el a tanártól persze hogy nem fogsz átüvölteni neki.
Nekem olyan volt, hogy éppen ültem valahol, bambán meredtem magam elé, amikor arra ócsúdtam fel, hogy valaki integet nekem elég kitartóan. Akkor vettem észre hogy egy volt osztálytárs az. Felálltam és odamentem hozzá csak mondani hogy bocsánat elbambultam, de jó látni és hogy van (kb 30 másodpercet terveztem maradni, amíg elmondja, hogy köszöni szépen jól van), erre elzavart, hogy csak udvarias akart lenni, de nem szeretne bájcsevegni.
Azóta senkivel se állok le, ha valaki távol van, integetek, ha közelebb akkor tisztelettudóan köszönök és megyek tovább, a szemkontaktust egy ideig fenntartva, hogy ha ő mégis beszélgetne, megálljak. Volt tanárokkal és volt osztálytársakkal egyaránt így teszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!