Mit éreztek mikor meglátjátok hogy más milyen luxusban él?
Fiatal felnőttkoromat érdekesen, izgalmasan kezdtem, dílerkedéssel foglalkoztam, majd belekóstoltam az orvgazda létbe, végül pedig egy night club "hálózat" tulajának verőlegénye lettem... 22 évesen pedig egyik napról a másikra kiszálltam, 35 éves vagyok és asztalos.
Viszonylag gyakran előfordul, hogy milliomosok, milliárdosoknak dolgozom, bennem nincs irigység, pontosan tudom, ha nem hagyok fel a régi eletemmel, most én is tarthatnék ott, vagy börtönben ülnék... megvan a saját egzisztenciám, van egy szakmám amit imádok, innentől kezdve pont leszarom ki mivel gazdagabb.
Az ilyen nem dolgozik/dolgozott meg érte, csak kihasználja a többi embert, esetleg beleszületett.
Úgyhogy leginkább undort.
Egy keleti prosztora gondolsz arany vecekefevel, vagy egy normalis nyugati emberre, akinek luxusautoi is vannak, draga targyai, vagyona, megis ugy nez ki es ugy viselkedik, mint aki lejott a farol?
Miota Nyugat-Europaban elek, semmifele negativ erzes nem fog el. A belem akkor fordul ki, mikor az otthoni allapotokat latom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!