Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Ti mit csináltok, ha meglátját...

Ti mit csináltok, ha meglátjátok egy tanárotokat iskolán kívül valahol? (Persze nem az utca túloldalán, hanem a közvetlen közeletekben)

Figyelt kérdés

Én pl csak szimplán köszönök és tovább megyek; tudom, hogy munkahelyen kívül vannak, ez a szabadidejük... Főleg ha vannak épp valakivel (családdal, baráttal).

De én szimpla ismerősökkel is így teszek; úgy érzem, ha odamennék trécselni, lehet alkalmatlankodnék, főleg ha vannak valakivel.

Persze ha ők szóba elegyednek velem nem hagyom Őket faképnél :D

És Ti hogy vagytok ezzel?

2014. okt. 16. 00:59
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem volt olyan, hogy bambultam ki a fejemből és egyszerre csak arra térek magamhoz, hogy integet valaki. Odanézek, egy ismerősöm. Visszaintegettem mosolyogva és odamentem.

Egy lánnyal volt, vettem a lapot, csak köszönni mentem oda meg megkérdezni, hogy van és mentem volna tovább (nem ültem be kettőjük közé és bombáztam őket a kérdésekkel és meséltem a magánéletemről hosszasan :D ). Szóval mondom "Helló! Ezer éve! Mi újság?" - Erre azt mondta, hogy ő csak köszönt, mert, ha meglátunk egy ismerőst, akkor általában így szokás, de, ha nem zavar, ő épp van valakivel, szóval...

Én meg álltam ledermedve, megalázva, megkövülten... És hebegve-habogva tovább mentem :D

2014. okt. 16. 01:04
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
igaz én már végeztem a sulival, ha meglátom egy volt tanáromat köszönök neki, ha egyikünknek se sietős, vagy buszon futunk össze, akkor beszélgetni is szoktunk, álltalában arról hogy hova mentem suli után illetve milyenek a mostani diákok stb.
2014. okt. 16. 01:35
 3/6 anonim ***** válasza:
Általában rájuk köszönök és mind a ketten megyünk tovább. Ha viszont valakivel vannak akkor nem is mindig köszönök.
2014. okt. 16. 08:05
 4/6 anonim ***** válasza:

Köszönök(kivéve ha telefonál, akkor mosolygok és integetek) és tovább lépek, főleg ha látom, hogy van valakivel, gondolkozik nagyon vagy unott/fáradt arcot vág.

Ha családdal van köszönök és meg se állok, vagy ha megállít természetesen én is érdeklődöm hogy hogy van de ennyi.

Első: Az ismerősöd jó bunkó, általában nem ez a normális reakció a felnőttektől.

2014. okt. 17. 12:19
 5/6 anonim ***** válasza:
Attól függ. Ha jó fej tanár, köszönök. Ha bunkó tanár, elkerülöm. Ha kedvenc tanár, még dumálok is vele kicsit.
2018. dec. 23. 12:45
 6/6 anonim ***** válasza:
Már nem vagyok iskokás. Volt tanároknak - Köszönök neki és figyelem, megáll e. Ha igen, én is. Ha nem, én sem. Ha pl rohanok és csevegne, akkor elmondom, hogy ne haragudjon, beszélünk, csak most sietek munkába (vagy akárhova).
2019. márc. 16. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!