Fiúk/Férfiak ti keveredtetek komolyabb verekedésbe? Hogyan történt?
3 c kategóriás állampolgár akart kirabolni.
Orrbabsztam az egyiket a többi elfutott.
17 voltam akkor.
barátaimmal moziban voltam a kocsit lerakták az én autómmal mentünk 3 férfi 1 lány.
utána visszamentünk az autókhoz és még beszélgettünk a kocsiban.
erre jött két kicsit piás fazon és elkezdtek árnyékboxolni,meg rúgásokat bemutatni a haverom kocsijának a visszapillantóján,ami tőlünk olyan 10 méterre állt.
haverom kiszólt a kocsiból-hé szakáll,húzz el a kocsitól.
elindultak felénk,ugye a vezető a góré szerintük,ezért persze,hogy engem talált be a szakáll.
-ne a kocsiból ugass,szállj ki és itt dumálj stb.
mondtam neki-figyelj bu-zi,most még elmehetsz.
nyomta tovább,úgyhogy kiszálltam és kapott egy olyan tolórúgást,hogy elesett,mentem a másikra az kapott egy oldalrúgást az acélbetétessel,addigra kipattant 2 haverom és már ütötték is.
maradt nekem a nagydarab szakáll.
felállt mondta most végem.
kicsit elmozogtam had fáradjon,szurkálgattam bal-jobb egyeneseket,aztán amikor láttam,hogy már szuszog,sípcsonton rúgtam az acélbetétessel és megint kapott egy tolórúgást és megint elesett.
de most már nem hagytam felállni és addig rúgtam a bordáit meg a hasát amíg azt nem mondta,hogy elég.
nem voltam ge-ci,mert fejbe nem rúgtam.
a másikat szétgyepálta a két haverom,aztán beültünk a kocsiba és elmentünk.
olyan 25-26 lehettem.
azóta már nem megyek bele ilyesmibe,hanem egyből leütöm és megtöröm ha valaki paraszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!