Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Megbántad, hogy leérettségiztél?

Megbántad, hogy leérettségiztél?

Figyelt kérdés
Miért?

2022. máj. 9. 06:54
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
90%

Én egyáltalán nem bánom, hogy van érettségim, hiszen emiatt mehetek továbbtanulni. Mindig jóeszű gyerek voltam, bár lusta. 4db 5-ös, egy 4-es és egy 3-as érettségim lett. A 3-as lehetett volna erősebb 3-as vagy 4-es, a 4-es lehetett volna erősebb, nem csak 60%, az 5-ös érettésik lehettek volna mind 90% fölött, nem csak a közép angol 98, de már mindegy, megtörtént.

401 pontom van, amivel nyilván egy orvosira nem lenne elég, de nem is volt ilyesmi célom gimi vége felé. Ahogy haladtunk biosszal, kémiával, egyre több témát láttam benne, melyet tudtam, hogy nem érdekel. A pontjaim bőven elegek arra a szakra, melyet választottam és, ha végül mégsem ott helyezkedem el, ahol gondolom, akkor meg úgyis az a lényeg, hogy van-e érettségim és nem az, hogy hányas.

Személy szerint jobban bánnám, ha nem lenne, a legtöbb munkahelyen alap követelmény vagy nem elvárás, de előny.

2022. aug. 2. 01:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!