Nektek mennyit változott az életetek mióta leérettségiztetek? Miket értetek el? (kb 5-10 év elteltével)
Én nem igazán változtam. Ugyanoylan telt vagyok sajnos meg még mindig itthon élek. Párom sincs. Igaz munkahelyem van de nem a legjobb. (takarítok) Elvégeztem 2 szakmát de úgy érzem semmi értelme nem volt. Nem tudom mit akarok. Az elmúlt 9 év mintha 1 perc alatt eltelt volna. 2 év és 30 leszek és semmi komolyat nem tudok felmutatni. Látom a közösségi oldalon, hogy a volt osztálytársaim többségének gyereke van, jó munkahelye, elköltöztek otthonról. Én meg rosszul érzem magam amiért ilyen szerencsétlen vagyok.
27/N
azóta épp lediplomáztam, de még egy évet maradok az egyetemen egy szakmérnök képzésre.
megműttettem a szemem, úgyhogy már tökéletesen látok és nem kell szemüveg.
összejöttem a lánnyal, aki első kolis évtől fogva tetszik.
fél év depresszió után elmentem pszichológushoz, és újabb fél év alatt leküzdöttem.
Nem szerencsétlen vagy, csak lusta.
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!