Ti mit csináltok/csináltatok a könyveitekkel, füzeteitekkel, miután leérettségiztetek?
Itt hever körülöttem egy csomó könyv, füzet, papírlap, amiket nagy eséllyel nem fogok többet használni.
A könyveket nem szeretném kidobni, mert még talán szükségem lesz rájuk, vagy ismerősöknek kellhet. Arra gondoltam, hogy a füzeteket elviszem a szelektív hulladékgyűjtőbe, mert azokat már biztosan nem fogom újra kinyitni.
Ti mit csináltatok velük?
Őrizd meg, sok-sok év után jó visszanézni őket.
Vicces pillanatokat, emlékeket hozhat vissza 1-1 rajz, firka ami bennük van.
Elégettem őket, hogy nyoma se maradjon azoknak a rettenetes éveknek.
De te inkább a szelektívbe tedd, az környezetkímélőbb.
Én "ingyen" kaptam a tankönyveimet, így vissza kellett őket vinnem érettségi után a könyvtárba.
Füzetekből megtartottam azt, ami nagy eséllyel még hasznomra válhat az egyetemen (volt ilyen, pl kémia számolások).
Maradék ment a tesóm papírgyűjtéséhez.
érettségi után 2 évig őrizgettem, mondván, majd jó lesz az még a főiskolán
talán az első negyedévben tényleg hasznát vettem, de később már csak por és helyfogásra volt jó, úgyhogy tavaly nyáron a füzeteket és néhány könyvet kidobáltam
egyedül az angol füzeteket, könyveket, munkafüzeteket tartottam meg, meg a matek könyveket füzeteket
*meg a közgazdasági füzeteket és könyveket :D
bár nem tudom, minek... :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!