Nem. De egymagában nem ér semmit, mellette ugyanúgy egy szakiskolát, vagy jobb esetben technikumot és egyetemet kell leraknod hogy legyen értelme.
Egyedüli megléte csak bizonyos helyeken elòny, de csak annyiban hogy a hónap végén pár ezerrel többet kaphatsz mint akinek nincs.
Igen, full felesleges volt, amúgy se akartam tovább tanulni, tiszta kettes-hármas osztályzataim lettek, jobbat nem is akartam, csak azért lettem gimibe íratva mert fogalmam se volt mi legyek.
Már bánom, hogy nem egy jó szakmunkás iskolába mentem, az se lett volna baj ha nem szeretem az adott szakterületet, csak legyek benne jó.
Gimi után elmentem szakmát tanulni, de a színvonal a béka segge alatt volt, (sajnos rossz iskolát választottam) a tanár szinte be se járt, ahogy a diákok nagy része sem, vizsgán átlökdöstek mindenkit.
Így se panaszkodom, mert jó életem van, de jobb lett volna ha nem pazarolok el 4+1 évet a semmire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!