Ezt miért engedték neki? Miért nem rúgták ki?
Volt egy alkolista tanárom még általánosban (6-10 éves voltam.), minden nap ordított velük, verbálisan bántott minket, volt, hogy azért rángatott meg valakit, mert véletlen leejtette a kulacsát.
Az igazgatóval imádták egymást, a tanárom minden nap kis apróságokat (csoki, egy üzenet, toll,…) adott neki.
Nagyon sokan mentek el onnét, miután már fizikailag is bántott minket.
Nem értem miért nem jelentette fel senki őt egyik szülő se.
Rosszul vagyok a tőle lévő emlékeimtől, este feljön, nem kapok levegőt tőle, ver a szívem, minden visszajön, az a félelem, amilyen vele volt lenni.
Pedig az ilyennek előbb utóbb mindig híre megy.Gondolom tövig nyalt az igazgatónak, meg az igazgatótok is egy sz@r alak lehetett.
De azt nem értem,ha ennyi panasz és ilyen durva panaszok voltak rá, gondolom a szülők csak szóltak az igazgatónak.Ha sok szülő összefogott volna ellene, tuti ki vizsgálálják az ügyet.
Vagy nem?
Nagyon sajnálom, hogy ilyen dolgokon mentèl keresztül.😭
Jólvan már azért bele ne halj a traumáidba.
nekem is volt ilyen. Soha nem volt józan.
Ez van
"Az igazgatóval imádták egymást, a tanárom minden nap kis apróságokat (csoki, egy üzenet, toll,…) adott neki."
Pontosan ezért. Lehetséges, hogy valakik már megpróbáltak eljárást indíttatni ellene, de a diri mindig bevédte a seggét.
1, Az a baj, hogy frissen költöztünk ki hozzá Angliába, nem értettem semmit, nem tudom mit csináltak a szülők vagy mit igen. Annyit láttam azt, hogy egyre kevesebb gyerek volt az osztályba, hogy sírtak, meg remegtek.
2, Hány éves voltál akkor? Hány órát tanított? Nekem az ofőm volt, minden nap ő volt velünk.
3, Lehetséges, erre még nem gondoltam.
Az igazgató is megéri a pénzét.
Kettes,te meg nagyon rosszindulatú vagy.
Nem kell ennyire bunkónak lenni szegény kérdezővel.
Jaa, hogy ez nem itthon Magyarországon volt? Én azt hittem.😯😢
De akkor is nagyon durva.
Az ilyen nem tanárnak való.
Az ilyen menjen el birkapàsztornak,azt ott kedvére óbegathat a birkàkkal, lehet még bègetnek is neki... Első voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!