A mostani munkanap szombatot nektek sem engedték el?
"Miért engednék el???"
hát ez az miért engednék el? mert elengedik... ld nálunk. egyeseknek. de miért is? mert hosszú a nyelvük?
Egyik munkahelyem sem engedte el őket, pedig dolgoztam 2 részben állami (hibrid) helyen, kkv-nál multi partnernél (munkaerőkölcsönzés egy fajtája) és 2 multinál közvetlenül is. Szabit se nagyon (volt) szokás kivenni, mindenki sajnálja erre.
A fix munkaidős helyeken hamarabb mehettünk el, kivéve az a multi, ahova közvetítve voltam, de már rugalmas munkaidőben vagyok egy ideje.
Senki nem gondolhatta komolyan, hogy a munkáltatók lemondanak egy napi kiesésről! -A négy-ötnapos dáridóknak mindig van ledolgozandó vonzatuk! Ezért is gyűlölöm a mondvacsinált 1000 napos "ünnepeket"!
Az emberek esztelen stílusban kiköltekeznek, hetekre vásárolnak, főznek, non-stop takarítással csinálnak hülyét magukból, aztán jön a "jutalom"! Ugyan már! Akik örömmel és önként állnak be ebbe a sorba, azok megérdemlik a sorsukat! Ünnepeljék a semmit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!