Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » A tanárt nem köti a számtani...

A tanárt nem köti a számtani átlag ha éves lezárásról van szó? Egy teljes jegy eltérés a számtani átlagtól "belefér"? 4,6ra 3-ast adni?

Figyelt kérdés

És nincs mit magyarázni hogy "ilyet nem tehet" mert megtette. Van egy tanár aki elmegy a suliból és már lezárt minket (végzős vagyok) év végi jeggyel.

Átlagon Kréta szerint 4,6. Zárás: 3.

??

És ismerve a tanárt ez még véletlen se egy tévedés.

2022. ápr. 18. 12:44
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
93%
10. de olyan van, hogy ofő átnézi a lezárásokat és osztályozó értekezleten ezt jelzi és akkor ott a szaktanárnak ismertetnie kell a a döntése indokait, amiről jegyzőkönyvet vesznek fel. Ez a döntés szavazásra bocsájtható, ill. fellebbezhető
2022. ápr. 18. 17:11
 12/17 anonim ***** válasza:
77%
Ofőnek szólj, hogy az osztályozó értekezleten szavaztassa meg.
2022. ápr. 18. 18:57
 13/17 anonim ***** válasza:
50%
10-nek: de, lehet rontani is, ha pl. valaki hosszabb ideig elégtelenül teljesít, meg lehet buktatni akkor is, ha az átlaga alapján sima átmenő lenne.
2022. ápr. 18. 19:01
 14/17 anonim ***** válasza:
69%
Azonnal mennék az igazgatóhoz, ilyen nincs! Nem dísznek vannak azok a jegyek, azért 4,6-ra már ötöst kéne adni, nem hármast!! Döbbenetes, hogy ma már osztályzás ügyileg a tanárok kb mindent is megtehetnek, mert hát ő a tanár. Hát nem, én biztos nem hagynám annyiban, magyarázzák el mégis hogy a búbánatba lesz 4,6-os átlagból 3-mas… Vicc. Érdekes matek órán elsők között tanítják meg, hogy egész 5-től felfelé kerekítünk, aztán némelyik gyökér még egész 8-ra is beközli, hogy még átgondolja..🤦🏻‍♀️ Én anno ezeket sosem nyeltem be szó nélkül, a tanárok sem tehetnek ám meg bármit.
2022. ápr. 18. 21:11
 15/17 anonim ***** válasza:
57%

A jegyek nem egyforma súlyúak!

Van témazáró, van normál felelet (akár szóban, akár írásban), és adhat plusz ötöst pl. szorgalmira vagy órai munkára.

Tehát a kérdésre válaszolva: nem, nem köti a tanárt a számtani átlag.

Ha pontosabb választ akarsz, akkor írd le az összes jegyedet (első félévet is!), mindegyikhez mellékelve, hogy milyen produkcióra kaptad (témazáró dolgozat, felelet vagy más egyéb).

2022. ápr. 18. 22:34
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy csak elírta és nem vette észre.

Egyetemen én is jártam úgy, hogy 5-ös feleletre a beírt jegy 3-as volt. Szóltam és javította a tanárom.

2022. ápr. 18. 22:43
 17/17 anonim ***** válasza:
47%
Idén is érettségiző, végzős vagy Balázska?
2022. ápr. 22. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!