Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mást is idegesít, ha egy órán...

Mást is idegesít, ha egy órán vagy előadáson egy körben ültetik le a tanulókat / hallgatókat?

Figyelt kérdés

Nálunk nagyon sokan szenvedtek nyugtalan láb szindrómában, egyesek majd kiugrottak a padból vagy a székből, úgy rángatóztak 45 perceken át, vagy nagyon sokan szerettek dobolni az ujjaikkal és amikor körbe kellett ülnünk a terem berendezése vagy a tanár kérése miatt nagyon zavaró volt, hogy egész órán ezt láttam plusz a mellettem ülő lábrázásának a hatására olyan volt, mintha épp földrengés lenne, amitől sokszor az én asztalom is beremegett.

Ez vagy más okok miatt nem szokott titeket idegesíteni az, ha egy körben kell ülni a teremben 45 vagy 90 percre?

2022. ápr. 7. 16:09
 1/10 anonim ***** válasza:
45%
A lányom középiskolájában eleve körbe tették a padokat, nem egymás hátát nézték. Mi van ebben borzasztó?
2022. ápr. 7. 16:11
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Én se szeretem ezt.
2022. ápr. 7. 16:15
 3/10 anonim ***** válasza:
17%
Ez hogy függ össze a körrel?
2022. ápr. 7. 16:15
 4/10 anonim ***** válasza:
63%

Akinek pszichikai problémája van, keresen szakembert és ne zavarja a többieket.

A lábdobogás meg ujjakkal dobolás ugyanolyan zavaró, akármilyen módon vannak is ültetve az emberek.

A körbe ültetés meg elvileg sokkal jobb, mindenki észlel mindenkit, ez lenne a normális.

2022. ápr. 7. 16:35
 5/10 anonim ***** válasza:
30%
Utolsó: úgy, hogy a kérdezőt idegesíti az, ha valaki rázza a lábát és így akaratlanul is rálát mindenkire.
2022. ápr. 7. 16:35
 6/10 anonim ***** válasza:
62%
#5, viszont ha látja, hogy rázza, jelezheti is ezt neki, hogy hé haver, hagyd abba kérlek :)
2022. ápr. 7. 16:39
 7/10 anonim ***** válasza:
80%

"a mellettem ülő lábrázásának a hatására olyan volt, mintha épp földrengés lenne, amitől sokszor az én asztalom is beremegett"

EZ szerintem nem azt jelenti, hogy zavarja a látvány! Ha valaki ilyen mértékben nem tud nyugton lenni, az orvosi eset, és ha ennyire erösen mozog, az akkor is zavaró, ha elöttem vagy mögöttem dübörög a környék!

2022. ápr. 7. 16:47
 8/10 A kérdező kommentje:

6, Én jeleztem óra előtt nekik, hogy nagyon zavar a lábrázás meg az, hogy dobolnak az ujjaikkal, olyankor mondták, hogy nem csinálják és órán előjött náluk ugyanúgy.

A messzebbnek ülőknek kicsit nehezebb volt óra alatt úgy jelezni hogy megértsék, mit szeretnék és a tanárt se zavarjam, sokszor mutogattam nekik, ők nem értettek meg, a tanárnak feltűnt, hogy nem rá figyelünk, akkor hangosan elmondtam, hogy mit szeretnék, a többiek nevettek, a tanár meg ideges volt, hogy félbeszakítottam őt ilyen butasággal.

Ha műsor nélkül sikerült jeleznem a távolabb ülőknek, akkor bólintottak, abbahagyták, pár perc múlva folytatták a lábrázást, az ujjaikkal a dobolást. Azt mondták, hogy ez magáól jön nekik, nem tudnak folyton odafigyelni rá.

A mellettem ülőnek szóltam órán, neki tudtam halkan is, őt idegesítette, hogy mindig rászólok és kérte egy idő után, hogy ne zavarjam meg ennyiszer és fogadjam el, hogy rázza a lábát.

2022. ápr. 7. 17:00
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Engem is idegesít, de leginkább amiatt, hogy nálunk nincsen hely és így csak a székeket kell kör alakban elhelyezni és nincsen asztalunk, az ölünkben írunk stb... marha kényelmetlen. Egyébként én semmi pozitív hatását nem érzem, hogy így személyesebb, kötetlenebb lenne vagy jobban figyelnénk egymásra. Inkább ellenkezőleg, nekem is könnyebben elterelődik a figyelmem és én is feszélyezve érzem magam, hogy most akkor mindenki lát mindenkit és akkor így bámuljuk egymást egész órán.
2022. ápr. 7. 17:51
 10/10 anonim ***** válasza:
7%

@8;

Azért az sem normális, hogy ennyire zavar mindenféle mozgás.

2022. ápr. 7. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!