Mást is idegesít, ha egy órán vagy előadáson egy körben ültetik le a tanulókat / hallgatókat?
Nálunk nagyon sokan szenvedtek nyugtalan láb szindrómában, egyesek majd kiugrottak a padból vagy a székből, úgy rángatóztak 45 perceken át, vagy nagyon sokan szerettek dobolni az ujjaikkal és amikor körbe kellett ülnünk a terem berendezése vagy a tanár kérése miatt nagyon zavaró volt, hogy egész órán ezt láttam plusz a mellettem ülő lábrázásának a hatására olyan volt, mintha épp földrengés lenne, amitől sokszor az én asztalom is beremegett.
Ez vagy más okok miatt nem szokott titeket idegesíteni az, ha egy körben kell ülni a teremben 45 vagy 90 percre?
Akinek pszichikai problémája van, keresen szakembert és ne zavarja a többieket.
A lábdobogás meg ujjakkal dobolás ugyanolyan zavaró, akármilyen módon vannak is ültetve az emberek.
A körbe ültetés meg elvileg sokkal jobb, mindenki észlel mindenkit, ez lenne a normális.
"a mellettem ülő lábrázásának a hatására olyan volt, mintha épp földrengés lenne, amitől sokszor az én asztalom is beremegett"
EZ szerintem nem azt jelenti, hogy zavarja a látvány! Ha valaki ilyen mértékben nem tud nyugton lenni, az orvosi eset, és ha ennyire erösen mozog, az akkor is zavaró, ha elöttem vagy mögöttem dübörög a környék!
6, Én jeleztem óra előtt nekik, hogy nagyon zavar a lábrázás meg az, hogy dobolnak az ujjaikkal, olyankor mondták, hogy nem csinálják és órán előjött náluk ugyanúgy.
A messzebbnek ülőknek kicsit nehezebb volt óra alatt úgy jelezni hogy megértsék, mit szeretnék és a tanárt se zavarjam, sokszor mutogattam nekik, ők nem értettek meg, a tanárnak feltűnt, hogy nem rá figyelünk, akkor hangosan elmondtam, hogy mit szeretnék, a többiek nevettek, a tanár meg ideges volt, hogy félbeszakítottam őt ilyen butasággal.
Ha műsor nélkül sikerült jeleznem a távolabb ülőknek, akkor bólintottak, abbahagyták, pár perc múlva folytatták a lábrázást, az ujjaikkal a dobolást. Azt mondták, hogy ez magáól jön nekik, nem tudnak folyton odafigyelni rá.
A mellettem ülőnek szóltam órán, neki tudtam halkan is, őt idegesítette, hogy mindig rászólok és kérte egy idő után, hogy ne zavarjam meg ennyiszer és fogadjam el, hogy rázza a lábát.
@8;
Azért az sem normális, hogy ennyire zavar mindenféle mozgás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!