Kinek mi a legmagasabb végzettsége, milyen munka körben dolgozik és mennyi a fizetése?
Csak kicsit szeretnék “mintát” venni. Kezdem én:
Villamosmérnök vagyok, villanyszerelöként és mérnökként dolgozom, kb. Nettó 400at átlagban hazaviszek.
11.osztályom van, az utolsó évben otthagytam a sulit a bulik miatt.
Most egy gyárban dolgozom mint trainer. 260 nettót kapok 8 órában.
8 osztályom van, illetve még a 9-10.et elvégeztem
Egy elektronikai raktárban dolgozom 8 órában 250 nettóért plusz a kafatéria és benzin költség
Mérnök-informatikusként végeztem. Számítógép rendszereket tervezek.
Átlagban 600 nettót kapok úgy, hogy hétvégente beállok a karbantartó csapathoz túlórázni.
Túlóra nélkül én sem tudnék budapesti lakást venni mert egyedül élek így nem kapok állami támogatást, egy fizetésből nehezebb kihoznom, nem örököltem és rokonok sem tudnak anyagilag segíteni.
Nekem is csak 11 osztalyom van meg, tehat papiron 8 altalanos. (Szorongo tini voltam + sokat csesztettek a szulok leginkabb, igy inkabb otthagytam. Szerencsere mar egyikkel sincs problemam.) Raktarban dolgozom jelenleg, szimpla komissiozo pozicio, netto 290-et kapok. H-P 8 ora, valtott muszak.
De megvalositas alatt vannak egyeb dolgok, nekem is keves ez. Eleg mindenre, amire kell, sajat lakasban elek parommal meg egy macskaval, nincs sok kotelezo kiadasunk, de felrerakni jelentosebb osszegeket akkor sem lehet belole.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!