Kinek mi a legmagasabb végzettsége, milyen munka körben dolgozik és mennyi a fizetése?
Figyelt kérdés
Csak kicsit szeretnék “mintát” venni. Kezdem én:
Villamosmérnök vagyok, villanyszerelöként és mérnökként dolgozom, kb. Nettó 400at átlagban hazaviszek.
2021. júl. 26. 11:26
11/13 A kérdező kommentje:
Szerintem csak vannak unatkozó emberek, akik nem írnak semmit, nem olvasnak semmit, csak ez a hobbijuk: mindenkit lepontoznak.
Én mindenkinek zöldet adtam, továbbra is köszönöm a válaszokat.
Ui.: akinek nincs meg az érettségije, annak pl. Matekból tudok segíteni, sok embert átsegítettem már ezen, valaki még egyetemre is ment utána (30 évesen érettségizett).
2021. júl. 27. 13:45
12/13 anonim válasza:
Elektronikai technikus végzettségem van+1 éves képzés
Elektromos karbantartó vagyok vidéki "nagyvárosban",összes bónusszal kb nettó 290ezer plusz 28ezer cafetéria.
13/13 anonim válasza:
Egyetemet végeztem, szintén tanár vagyok (gyakornok még). 164 ezer a nettó fizum.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!