Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Nagyon gagyi volt az általános...

Nagyon gagyi volt az általános vagy középsuli ahova jártál? Miért?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 3. 08:34
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
96%
90-es években voltam általános iskolában és nagyon gázok voltak a tanárok, több is agresszív volt, de olyan is volt, hogy bementünk a terembe a szünetben és ott szexelt két tanár 😔. Legrosszabb egy csőrikének becézett töri tanár volt aki semmit nem csinált amikor egy hetedikes diák órán rágyújtott az osztályteremben. De olyan is volt, hogy kényszerített minket, hogy dobjuk ki a szendvicsünket, ha véletlenül nem raktuk el a padról. Többen is jártunk úgy, hogy az első órán ki kellett dobni, aztán meg délután háromig nem ettünk semmit.
2022. ápr. 3. 08:43
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

igen

nem volt túl színvonalas az oktatás, az órák nagy része fegyelmezéssel telt.

nem is éreztem magam jól ott, az osztálytársaim majdnem mind ingerszegény környrzetből jöttek, az alapvető kulturális vagy higééniai ismeretekkel sem rendelkeztek.

2022. ápr. 3. 08:45
 3/16 anonim ***** válasza:
94%

Az általános iskola, ahová jártam, tényleg nem volt egy vezető iskola a környéken, de annyira nem volt vészes.

Voltak problémás gyerekek is (meg problémás tanárok is), de aki jól tanult, az mehetett volna az ország legjobb gimnáziumába is.

Szerintem egy jó középkategóriás volt az általános iskolám

2022. ápr. 3. 08:55
 4/16 anonim ***** válasza:
98%

Nálunk is csak fegyelmezéssel telt minden óra, sok volt a cigány, 2 gyerek 8 éven át beszólogatott mindenkinek, sok verekedés volt, szerintem az osztályból nagyon sokan gyomorgörccsel jártak be minden nap, velem együtt.

A tanítás színvonala borzasztó volt, az igazgatónk pl. föcit tanított, a heti két órájának mindig az utolsó 15 percét tartotta meg kb., akkor is csak a kirándulásokról beszélt.

Fizikából nem tanultunk semmit, a tanár csak kivetítette a témazárókat, lediktálta a megoldásokat, aztán azt magoltuk be, de fingunk se volt mi mit jelent.

Szóval ez csak két példa, de nagyon féltem, mert a megye legjobb gimnáziumába jelentkeztem, és azt hittem, meg fogok bukni első tanévben. Végül felvettek, most vagyok tizedikes, sikerült nagyjából mindenből behoznom a lemaradást, bár ebben a tavalyi online oktatás is segített.

2022. ápr. 3. 09:20
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Borzalmas osztályközösség, tanár által elkényeztetett kiskedvencek irányításával, pletykálásával, lelki bántalmazásával.
2022. ápr. 3. 09:34
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Az általános iskolám nagyon nívós hely volt!

A középiskola viszont az ellentétje, gyűjtőiskola, cigányokkal meg balhés figurákkal volt tele, ami nyilván az oktatás színvonalára is rányomta a bélyegét.

2022. ápr. 3. 09:41
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos a középiskola az volt, amolyan gyűjtőhely. Általánosban 4.8 körül volt az átlagom, a város két legmenőbb gimnáziumát jelöltem meg csak. Az osztályfőnököm javasolta, hogy harmadiknak azért jelöljek meg egy olyan sulit is, ahová biztosan felvesznek. Nem tettem. Éppen lemaradtam mindkét gimiről. Pótfelvételivel meg csak oda lehetett menni, ahol volt ilyen lehetőség. 38-an kezdtük a szakközépiskolát (28-an lettünk volna, de 10-en lebuktak hozzánk az előző évfolyamról) , negyedikre 18-an maradtunk, ebből 13-an érettségizhettünk. Évről évre kisebb terembe költöztünk. Szerencsére akik miatt utáltam az egészet, gyorsan lemorzsolódtak. Érettségi után gyorsan kárpótoltam magam egy bsc és egy msc diplomával (villamosmérnöki és gépész). Annyiból jó volt a szakközépiskola, hogy a szakmai tárgyak miatt előnybe voltam, viszont a matematikát nem tanultuk olyan szinten mint aki gimnáziumba járt.
2022. ápr. 3. 09:49
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Középsuli borzalmas volt.

Pedig elvileg egy elég jó iskola...

Osztályközösség kb. 0 volt, a tanárok a lehető legnagyobb beleszarással oktattak, tényleg csak a totál 0 agyak voltak képesek bukni, legtöbben puskáztak végig.

Informatikai szakra jártam, és annyira le se szarták az órákat, hogy aki nem foglalkozott az anyaggal csak játszott azzal sem volt baj. Csak hát hülye tizenévesen az ember akaratlanul is rákap a nemtanulásra, ha meg így hagyják akkor pláne.

A végén már hónapokig be se jártunk, nem érdekelt senkit.

Nyelvi előkészítőből is az lett, hogy akkor még sem teszünk előbb érettségit, inkább majd ez meg az lesz, és igazából semmi nem lett. +1 év a semmire.

Mindenki olyan tanuló lett amilyen magától akart, aki puskázó annak azt engedték, aki lógós annak azt.

Volt annyi házi feladat egyes, hogy egyenes bukás lett volna,de nem, őket nem érdekelte. Kvázi megbukni sem volt egyszerű...

Vissza gondolva nagyon szánalmas volt az egész, nagyon szégyenlem. Bár tanultam volna, de sajnos depressziós gyerekként akinek semmi motivációja nincs, plusz a suliban sem várják el, hogy tanulj vagy házit írj vagy bármi, így nehéz...

Manapság az infó az egyik legmenőbb szak, velem meg totálisan megutáltatták az egészet. Olyan unalmas szenvedés volt, mikor 4 órás gyakorlaton kiadja, hogy rakd újra a gépet, majd a tanár 4 óra múlva visszajön elköszönni... Gusztustalan...

Igy nehéz volt bármit is tanulni, meg hogy bármi is érdekeljen.

2022. ápr. 3. 10:07
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Az altalanos iskolam szerintem eros kozepes volt, jo tanarok, volt par c de ok kulon osztalyban a tobbi gyengebb tanuloval. A kozepsulim rajta volt az orszagos toplistan, 4-5. helyen kb, egy kettannyelvu gimnazium volt.
2022. ápr. 3. 10:23
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Zenesuli volt a 7/8ker határán... Nem az a közeg, ahol sok ember megy egyetemre. Sok embernél örültek, ha leérettségiztek, én meg kapásból kutató akartam lenni... 😂 Vicces volt, de nem lehetetlen. :)
2022. ápr. 3. 12:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!