Volt ˝celeb˝ osztálytársatok általánosban, középsuliban, esetleg egyetemen? Milyenek tanulók voltak? Van-e valami sztori róla?
Baratnom volt iskolan kivul.
Kicsit duci, aranyos, szegyellos, neha nagyszaju, rocker, fekete ruhas, egyaltalan nem noies tini volt 12-15 evesen. Enyhen szolva zuros csaladi hattere volt, de o ennek ellenere mindig joszivu, baratsagos, kedves volt, nagyon szerettuk! Sok baratja, haverja volt.
Kozben en messze koltoztem, szovel eltavolodtunk nagyon. Furcsa volt latni a teveben, meg amikor evekkel kesobb felvett a facebookon.
Egy igazan belevalo no lett, aki megall a sajat laban! 😊
Jo latni, hogy jo sora lett, o tenyleg megerdemelte!
Altalanosban az egyik tanarom lanya modellkedett es a szepsegkiralynovalasztasban a dontoig jutott. Viszont a csaj eloben ugyan nem volt csunya, de messze olyan szep sem, mint a tv-ben. Ez meg a kisebbik hiba. Eloben a lanyka flegma, bunko, nagykepu volt. Jol tanult ugyan es okos is volt, de ezaltal csak meg inkabb lenezett mindenkit :$ szoval vele kapcsolatban egyaltalan nincsenek jo tapasztalataim, pedig velem es az osztalyommal egyetemben az egesz iskola szivvel-lelekkel tamogatta ot.
Ezenkivul ez nem tudom, szamit-e, de Suto Eniko a volt kozepsulimba jart :)
Éden Hotelből( vmi ilyei a címe) volt a Szandra. Ostoba, rossz tanuló, és már 15-16 évesen több kuksit fogott, mint kilincset, mindenkit lenézett, és kötekedős volt. Nem néztem a műsort, de gondolom ott is ezt produkálta.
Érettségit gimiben csináltam, oda pedig a Berki Krisztián járt (az igazi BK, nem az a bunkó), de sajnos személyesen nem ismerem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!