Osztálykiránduláson milyen kellemetlenségek érhetik az embert alvás közben?
Elkezdtem vigasztalni a részeg, szerelmi bánatos fiú osztálytársam, akibe amúgy szerelmes voltam még öt éve, erre bealudt az ágyamon, úgy hogy ölelgetett, szóval még csak lelökni se bírtam, plusz amikor fel akartam ébreszteni, nem sikerült, csak elkezdett horkolni.... :D
Avagy a tegnapi estém... XD
1.
Nyikorgós volt az ágyam és halálra idegesítettem a szobatársaimat, mert forgolódok.
Nagyon cukik voltak, mert az ofőnek szóltak, nem nekem.
Szerencsére volt még egy ágy, oda átfeküdtem a következő este, ezért sem értem, miért nem nekem szóltak.
2.
9 éves koromig szoptam az ujjam. Első ottalvós osztálykirándulás 9 éves koromban volt. Arra ébredtem mindig, hogy az ujjam a számban van, volt, hogy a szobatársak nevettek, de szerencsére nem kürtölték szét, volt, hogy arraébredtem, hogy a tanár kérdezi, hogy "TE SZOPOD AZ UJJAD?".
12, ez érdekes, mivel ilyen gyorsan ható hashajtókat, amiket szájon át kell bevenni, nem szoktak árulni.
Általában egy tablettán át bevett hashajtó 10 óra múlva fejti ki a hatását és az sem híg hasmenést, hanemaza székletet csinál.
Ezt a gyógyszertáros is mondta nekem, hogy a szájon át bevehező hashajtók nem azonnal fejtik ki a hatásukat, hanem olyan 10-12 óra múlva.
Amikor én aludtam, akkor egy félig töltött vizespalackot mozgattak a srácok, mert azt hitték, hogy ettől majd be fogok pisilni.
Egy másik srácnak meg bekenték fogkrémmel az ágyneműjét...
Jaj, a 16-ost olvasva eszembe jutott valami, de ott nem aludt a gyerek, hanem félkómás volt, azért történt.
Szóval éjszaka arra ébredt fel a gyerek, hogy pisilnie kell. Hulla fáradtan, félig alva kibotorkált a wcre, leült, pisilt, indult visszafele és akkor pattantak ki a szemei, mert rájött, hogy mielőtt leült a wcre, nem tolta le a pizsamanadrágját. :D Röhögve mesélte utána. :D
Nekem inkább olyan volt, de az már itthon, hogy éjszaka ugyanígy felébredtem, ugyanígy félkómásan kimentem és leültem a wcre, de akkor vettem észre, hogy a deszka le van hajtva, közben meg már elkezdtem pisilni. :D Utána meg hulla fáradtan még takaríthattam is. :D Na ez jó, hogy nem egy kiránduláson történt meg velem. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!