Lányok! Hogyan sminkeltek (több napos) osztálykiránduláson? Miben alszotok?
Elsősorban lányoknak szól a kérdés:)
Most megyünk először több napos osztálykirándulásra.
Ez a két kérdésem lenne.
Reggel ugye felteszitek a sminket, ezzel nincs is gond. De mikor mossátok le? Este/éjszaka ugye általában nem fekszik le mindjárt mindenki aludni.
És miben alszotok? Pizsama, rövid nadrág + kényelmes felső? Sportmelltartóban?
Előre is köszönöm a válaszokat:) Tippeket is írhattok.
Általában amikor elmegyünk este megfürdeni, fogat mosni, olyankor mossuk le a sminket is. Ha esetleg még utána fenn maradtok beszélgetni, akkor sem lesz semmi baj, ha már nincs rajtad smink. Talán anélkül is megismernek a többiek, és infarktust sem fognak kapni a puszta arcod látványától. :D
Azt meg neked kell tudni, hogy miben szeretsz aludni, nyilván ne a régi micimackós pizsidet vedd fel, meg ne csipkés hálóinget, de amúgy mindegy... alhatsz akár sima melltartóban vagy anélkül is, ahogy neked kényelmes. A lényeg, hogy ne fázz meg. Én hosszú pizsamanacit + pólót vennék fel, lehet, hogy sportmelltartót, és zoknit mindenképpen.
Köszönöm első, mert a zöld!:)
Kedves második! Nem ez volt a kérdés.
Azért sminkelek, mert jobban érzem magam tőle, és ezért több az önbizalmam. Alapozót + szempillaspirált használok (normális korrektort még nem találtam), hogy viszonylag egyenletes legyen az arcbőröm + valamennyire gyengítsem a fekete karikáimat(voltam vizsgálatokon, nem derült ki, hogy mitől lehet). Ha már te nem válaszoltál az én kérdésemre:)
Szia! :)
Mi általában zuhanyzás után mossuk le a sminket, utána pedig mivel ilyenkor kb 2-4ig is fent szoktunk lenni, felvesszük a pizsinket (nyár közepén megyünk mindig, szóval melegítőshort, bővebb póló, plusz amíg nem alszunk melltartó), majd utána kimegyünk a többiekhez, mindig van valami pad és ott beszélgetünk meg ilyesmi. Nem tudom hányadikos vagy, milyen a kapcsolatod az osztállyal, én 11.-es vagyok, és szerencsére jóban vagyunk, így a fiúk sem szólnak semmit ha smink nélkül vagyunk, sőt szerintem észre sem veszik. Hidd el, nem nagyon nézi ezt senki, ha már jóban vagy velük nem ettől függ a további kapcsolatotok :) 17/l
Fürdés elott vagy után alaposan lemosom
Ha egy éjszaka fent hagyod csak a bor elöregedést segíted elő nagyon vigyázz ne maradjon rajtad
Es plus mitteszerek es pattanasok is több esélyt kapnak elő bújni
Ne szappannal mosd mert azis a ráncokat segíti elő meleg vizes mosd le először az arcod utána én clean and clear arc lemosot hasznalok es hideg vízzel lemosom h a polusaim be is csukodjanak :)
Bocsi utolsó vagyok
A többire válaszoltak feljebb es szerintem jó tanácsok! :)
én sztreccsnadrág+pólóban aludtam, abban az se gáz, ha fiú meglát, mert pl. kimegyek még alvás előtt mosdóba vagy dumálni a másik szobába.
sminkelni nem nagyon szoktam, de többiek fürdéskor mosták le. éjjelre ne maradjon fenn semmiképpen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!