Az mennyire normális a tesi tanártól?
Figyelt kérdés
Először is tisztázzam a tesi tanár férfi.( én lágy vagyok) Ma tesin az volt, hogy a legjobb barátnőmet k.rva erősen hason dobták, de úgy hogy nyáron műtötték és a fiúk tudják. A tesi tanárunk telefonozott és nem figyelt a kidobósra. (Új játék kezdőtőkét) Elkezdett sírni és látszott rajta hogy nagyon fáj neki ezért félre áltunk( kb a terem sarkába) és ott vigasztaltuk. Engem ki dobtak de a csapattársaink nem figyeltek mert állandóan csak magukra figyelnek. Én le ültem mert kidobtak a barátnőm is úgy döntött hogy leül mert nagyon fáj neki. Amikor vége lett vesztettünk és azt mondták hogy nem is dobtak ki minket( a barátnőmet tényleg nem dobták ki de nagyon fájt neki) erre a tesi tanár azt mondta hogy akkor máskor úgy válasszanak csapatot akik nem beszélgetnek és akik nem semmit csinálnak és akik nem ülnek le csak úgy. De természetesen a tesi tanár nem látott semmit hogy egyáltalán engem ki dobtak és hogy a barátnőmet nagyon erősen eltalálták.( már idén 3 lány törte el úgy a kezét hogy a fiúk nagyon erősen megdopták)2022. márc. 31. 19:04
11/14 anonim válasza:
A tanárnak az iskola a munkahelye. A gyerekekkel kellene foglalkozni nem a telefonnal. Ugatni tudnak hogy kevés a pénz...
12/14 anonim válasza:
Pont leszarjak a tanarok szaros fizetessel
13/14 anonim válasza:
Meg amugy nem is ertem miert tesizik ugy hogy meg gyogyuloban van?
Ha faj neki meg a hasa, kérjen felmentést orvosi igazolással
14/14 anonim válasza:
jellentsétek igagazgatonál és akki nem figyel az ossztálytársra mütét sérülés után azt nálunk le öntjük egy vödör vízbe vagy beledobjuk a trágyás kocsiba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!