Az egész osztály, sőt az egész iskola nem tud normálisan tanulni egy fizika tanártól. Mit lehet tenni?
Talán kéne tanulni is valamit, nemcsak a kifogásokat keresni. Mellesleg te még a kettes szintet sem ütöd meg szerintem fizikából, ha olyan badarságokat hordasz itt össze hogy "a körpályán léévő test kifordulásának szögsebessége és a periódus idő reciprokának"...
Mellesleg össze-vissza írkálsz: "vért fogtok izzadni" először azt mondod a tanár mondta, utána meg kiderül hogy a barátnőd. Nagyon zagyva a szövegelésed.
Mellesleg neked a nyelvtannal is komoly problémáid vannak, mert kapásból legalább 8 helyesírási hibát találtam ránézésre...
Úgyhogy mielőtt bárkit is hibáztatnál, szállj magadba, tanulj rendesen. Szerintem még a legegyszerűbb 9.osztályos fizika feladatot sem tudnád megoldani...
Tiztázzuk a dolgokat 2. Válaszolo
Direkt oda irtam hogy egy teljesen kulönálló példa amit írtam( ez:körpályán haladó test...) egyébként pont fizikábol vagyok szín ötös és ezért is merem kijelenteni hogy rosz tanár mert tudom és látom és átélem hogy ez a tanár nem bír tanítani. (Magántanárnak köszönhető hogy ötös vagyok)
A vert fogtok izadni dolgot a baratnom olyan ertelembe mondta, hogy a tanár mondta neki elsnézést ha férre értettél. Látom az óriási külömbséget a magán tanárom és a mostani fizika tanárom között (és azt is érzem ha ö tanítana akkor max 2 es lennék ebböl a tantárgybol) a kedvence vagyok a tanárnak en csak a jó érdekében szeretném leváltatni ha kifejezhetem így magam. Pl elmond egy szöveget és még én se értem de utána elmegyek a magán tanáromhoz és kb fél óra alatt megtudom oldani a vele kapcsolatos feladatokat. ( elnézést kérek mindenkitől a helyesírási hibáimért dizlexiás vagyok és nehezen megy próbáltam ügyelni rá)
Már ne is haragudj, de már többször is saját magadnak mondasz ellent.
Először azt írod, színötös vagy, utána meg azt hogy
"azért irtam értelmetlennek mert ennyit értek beőlle."
Vagyis eszerint hiába van jó magántanárod, ha nem érted az anyagot.
Valahogy le merném fogadni, ha föladnák egy egyszerű példát, azt sem tudnád megoldani, még hogy te színötös.
Másrészt meg szállj magadba, és ne másokat hibáztass. Az, hogy te valamit nem értesz, az egy dolog, attól más még értheti.
Ha meg nem értesz valamit, akkor lehet kérdezni a tanártól.
Lehet hogy a tanár azért mondja olyan tempóban, mert nem szóltok, ergo ő úgy veszi, hogy minden világos.
Ha pedig nem kérdeztek, azon sem én, sem a tanárod nem tud segíteni.
Másrészt az meg nagyfokú jellemtelenségre utal, ha a tanárnak a háta mögött akartok keresztbe tenni. Micsoda banda...
Ha meg akarod szeretni a fizikát, akkor kezdj el Öveges előadásokat nézni, ill. Mindentudás Egyeteme előadásokat.
Ha meg nem akarsz nevetség tárgyává lenni, mint most kérdezőként itt is, akkor hagyd békén a fizika tanárt.
Ha a fizika számításokat nem érted, és gyakorolni akarsz, tudok ajánlani nagyon jó könyveket/példatárakat közép és emelt szinten is, akár egyetemi anyagokat is.
Ha meg annyira bizonyítani akarod a fizika tudásodat, az alábbi egyszerű példát megoldhatod, ez 9.osztályos tananyag:
Mekkora legkisebb n fordulatszám esetén mozdul el a függőleges forgástengelyű, vízszintes forgó körlapon r sugáron elhelyezkedő négyzetalapú h magasságú hasáb, ha a csúszási súrlódási együttható u, a tapadási súrlódási tényező pedig u0? A hasáb négyzet alapja a x a méretű.
Van-e olyan r sugár, hogy a téglatest elcsúszása és felborulása azonos n fordulaton következik be?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!