Az mennyire normális a tesi tanártól?
És mibe került volna megmondani a tesitanárnak, hogy a barátnődet úgy hasba dobták, hogy nem tudott tovább játszani?
Ha óra közben telefonozik a tanár, akkor eléggé nemtörődöm.
Pont leszarják a tanárok.
Nálunk általánosban izomból hozzádvágták a labdát a fiúk is, lányok is, de tényleg tiszta erejükből és leszarta az összes tanár. Ráadásul nem is valami puha kis labda volt.
Pontszerzőnél, kézilabdánál, téptek, karmoltak, löktek. Focinál többször fejberúgtak vagy karon izomból. Egyszer kézinél úgy fejbe dobták az egyik lányt, hogy agyrázkódása lett. Volt olyan, hogy beragadt a hálóba a labdám, pont a kapu mögé, de nem állította le a tanár a kapura rúgásokat, dobásokat, a kapus nem adta ki a labdámat, nekem kellett odamenni érte, és megrúgtak izomból, erre még a tanárnak áll feljebb, hogy úgy kell nekem.
#3 akkor ne hidd el
#5 jól látod nagyon nem figyel ránk
#6 sajnos nálunk is teljesen ez van
#7 szerintem szólt de nem tudom, hogy mit kezdenek vele a szülei
A tanártól semmi nem normális. Akár meg is erőszakolhatott volna. Jelentsd fel, hogy eljárást indíthassanak ellene.
Komolyra fordítva a szót. Engem is volt amikor telefonon hívott az igazgató, volt hogy kihívott az osztályból. Ilyenkor ha történik valami csak a tanár a hibás. Mi lett volna ha oda mész a tanárodhoz, elmondod neki mi történt és ő elbeszélgetett volna azzal a fiúval aki ezt tette a barátnőddel? Szerintem ez lett volna a normális és nem a duzzogás és az ide irogatás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!